SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

Els nostres casals +kestiu responen a una demanda social que permet fer compatibles els horaris laborals de les famílies amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars.
Proposem als infants un gran ventall d’activitats de lleure de caire educatiu amb les que gaudir l’estiu d’una forma divertida i participativa. És una activitat extraordinària que té unes característiques pròpies:

 • Es treballa en l’educació en valors gràcies a una proposta educativa i d’activitats adequada i de qualitat.
 • Es realitzen sortides adaptades a cada grup d’edat.
 • S’esdevenen vincles afectius entre els infants o joves i amb l’equip de treball.
 • Es treballa l’adquisició de coneixements a partir d’activitats lúdico-educatives amb continguts específics en funció de la demanda de les famílies.
 • S’afavoreix la relació fluida entre les famílies i l’equip de monitors/es.

OBJECTIUS GENERALS

L’organització de casals d’estiu i d’activitats de vacances de  +klleure es fa a partir d’uns objectius generals que es revisen i actualitzen anualment.

 • Aconseguir que els infants gaudeixin del casal a partir d’una programació atractiva d’activitats de caire lúdic .
 • Afavorir l’autonomia i el creixement i desenvolupament personal dels infants a partir de noves vivències i experiències.
 • Potenciar la relació entre els nens i nenes participants afavorint l’establiment de vincles i relacions d’amistat i evitant situacions de discriminació o marginació.
 • Potenciar el paper actiu i participatiu dels nens i nenes en l’execució de les activitats.
 • Afavorir la descoberta i la interrelació amb l’entorn natural, social i cultural proper.
 • Potenciar la creativitat dels infants.
A +klleure gestionem diversos casals d’estiu, cadascun d’ells amb les seves particularitats i singularitats. Aconseguir una línia de treball uniforme de tots ells, però mantenint l’especificitat de cadascun és un repte important que s’assoleix a partir d’un esquema organitzatiu que s’ha anat consolidant amb el pas dels anys.

Aquest estiu els vostres fills i filles tindran la sort de conèixer a la Greta, la Malala, l’agent 061 i molts herois i heroïnes més al casal d’estiu! Ells i elles, però, no són com els superherois i les superheroïnes que surten als contes o a les pel·lícules: no porten capa, no tenen poders màgics ni tampoc no provenen d’un altre planeta. Ells viuen entre nosaltres, són éssers humans de carn i ossos i tenen una missió en comú: millorar la vida de les persones i cuidar del nostre planeta. Se’n sortiran?

 • La setmana de la solidaritat un dels voluntaris d’una de les ONGs més reconegudes ensenyarà als vostres fills què vol dir ser solidaris i què hem de fer per ser-ho.
 • La setmana de la salut l’agent 061 els mostrarà què cal fer per estar sans, tant físicament com mental.
 • La setmana del medi ambient la Greta Thunberg els ensenyarà a tenir-ne cura.
 • La setmana dels drets dels infants la Malala Yousafzai els descobrirà que com a infants que són, tenen uns drets que cal conservar.
 • La setmana de l’art el Cocotrans els animarà a fer sortir l’artista que porten dins.

PERIODISTES I PROTAGONISTES

Tot això, a més a més, quedarà enregistrat des de la mirada del grup de grans, que des del primer moment es convertiran en periodistes i hauran de copsar tot allò que passi al casal, perquè així després totes les famílies ho pugueu veure.

VALORS I OBJECTIUS

A través d’aquest eix d’animació, els monitors i monitores del casal pretenem transmetre valors com la solidaritat, el respecte, l’empatia, la cooperació o la igualtat, entre d’altres.

A més a més, aquest treball es veurà reforçat amb la visita d’integrants d’ONGs i d’entitats dedicades a l’atenció i al temps de lleure de persones amb diversitat funcional, així com també amb les activitats d’educació emocional que farem 2 cops a la setmana just abans d’anar a la piscina amb tots els grups d’infants.

Els grans objectius d’aquest casal, doncs, els podríem dividir en dos: per una banda, aconseguir que els nens i nenes gaudeixin del seu temps de lleure en un espai en què se sentin còmodes per mostrar-se tal com són, i, per l’altra, aconseguir que vegin la importància que té cuidar i que aprenguin a fer-ho: des de cuidar-se a si mateixos i al seu cos, a cuidar dels altres i del seu entorn, un entorn que ens acull malgrat que nosaltres no sempre el tractem tan bé com es mereixeria.

Esteu preparats per ajudar als nostres super herois i heroines?

To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484