CASALS ESTIU 2021

ARRIBEN ELS CASALS D’ESTIU A +KELLEURE!

 

SANT JAUME DELS DOMENYS > PER INFANTS DE P3 A 6è DE PRIMÀRIA

EL MÓN DE LA VILA DOMENIO

Enguany ens endinsem al Món de la Vila Domenio. A través del joc i de moltes aventures úniques descobrirem l’antic poble de Sant Jaume dels Domenys, anomenat Vila Domenio.

Un parell de romans ens acompanyaran en aquesta màgica aventura on experimentarem i descobrirem aquest meravellós món.

 

Més informació

 


PACS DEL PENEDÈS > PER INFANTS DE P3 A 6è DE PRIMÀRIA

UN CASAL DE CINE

Un any més torna el casal de Pacs del Penedès. El tema del casal d’aquest any és “Un casal de Cine” on acostarem als infants i joves al fantàstic món del cine mitjançant la inspiració de 5 pel·lícules: Coco, Wonder, Soul, Vaianay Wall-E.

Cada setmana trobarem un tema cinematogràfic diferent que ens permetrà treballar la creativitat i la imaginació a través d’activitats, jocs dirigits, manualitats, esports, sortides etc. Un aspecte positiu del treball per setmanes és que els infants nouvinguts podran enganxar el fil conductor del Casal així com aquell que finalitzi el Casal abans del termini establert.

 

 

ESTIU JOVE PACS CINE

PACS DEL PENEDÈS > PER JOVES DE 1R A 4T D’ESO

ESTIU JOVE / 1, 2, 3… ACCIÓ!

Estiu jove és una proposta adreçada a nois i noies d’educació secundària ( de 1r a 4t ESO), que ja són, o almenys es consideren, massa grans per a anar al casal convencional d’infants.

L’eix d’ambientació del casal serà 1,2,3 Acció. En aquest casal els i les joves realitzaran activitats relacionades amb el cine però sent ells els protagonistes de la pel.lícula.

Realitzarem activitats relacionades amb l’edició de vídeos, utilitzarem xarxes socials com el Tic Toc creant un perfil de l’Estiu Jove de Pacs i realitzarem activitats on el desenbolupament creatiu de cadascú serà el punt fort del casal. A més a més tindran un seguit d’activitats esportives, gimcanes i diversió assegurada!

 

Més informació

 

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: