SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

+kstage són unes estades de cap de setmana o de períodes de vacances escolars en cases de colònies a la zona del Penedès i Garraf, envoltades d’un entorn natural i amb una finalitat social i educativa en el lleure.

Trobaràs diferents temàtiques que s’adapten a les preferències que avui dia tenen els nostres infants. A més, amb una immersió lingüística de l’anglès per a practicar aquesta llengua sense deixar de divertir-se! S’ho passaran tan bé que tornaran a casa amb la motxilla plena d’experiències, de bons moments, de més autonomia, de més seguretat en si mateixos, amb molts amics i amigues i moltes ganes de repetir.

Dóna una ullada a les diferents estades i anima’t a participar!

DETECTIUS

Tenir la capacitat de treballar en equip i saber resoldre problemes són habilitats molt necessàries i molt valorades avui dia. Per això, ens proposem treballar-les de forma lúdica a través de la intriga, el misteri i la resolució d’enigmes en unes colònies on la gestió emocional, la comunicació assertiva o l’empatia són elements clau que ens permetran avançar, com a detectius, cap a la consecució de la nostra missió.

Entrada: 22/12/19 a les 9:30h

Sortida: 24/12/19 a les 17:00h

Preu: 146 €

Data límit per inscriure’s: dijous 5 de desembre

EMOCIONA-T

Les colònies Emociona-T són una estada per aprendre intel•ligència emocional. Sabeu que, d’entre tots els tipus d’intel•ligència que existeixen, l’emocional és una de les més importants? Saber quines emocions tenim, com gestionar-les o com comunicar-nos i dir el que pensem sense faltar el respecte als altres, ens ajudarà a estar millor i a ser més feliços.

Entrada: 1/02/20 a les 9:30h

Sortida: 2/02/20 a les 17:00h

Preu: 78 €

Data límit per inscriure’s: dimecres 22 de gener

ANGLÈS

La Terra està molt malalta, entre tots l’hem contaminat massa i ara corre perill! L’objectiu d’aquesta estada és oferir als nens i nenes una manera d’aprendre anglès de forma divertida, seguint un fil conductor amb uns personatges únics i recreant una història relacionada amb la cura del medi ambient… En elles, treballarem l’educació mediambiental tot basant-nos en la manera com podem relacionar-nos de forma sostenible amb el nostre planeta, i ho farem tot usant la llengua anglesa.

Entrada: 7/03/20 a les 9:30h

Sortida: 8/03/20 a les 17:00h

Preu: 78 €

Data límit per inscriure’s: dijous 27 de febrer

MULTIAVENTURA

Una sortida de 3 dies on practicarem esports d’aventura, farem jocs de nit emocionants i ens ho passarem genial! T’agrada l’aventura? T’agraden les situacions emocionants? T’agrada l’adrenalina i passar-t’ho bomba? Sí? Doncs aquestes es la teva estada Preferida!

Entrada: 6/04/20 a les 9:30h

Sortida: 8/04/20 a les 17:00h

Preu: 146 €

Data límit per inscriure’s: dijous 26 de març

MONSTER'S GOT TALENT

Sabies que en el seu planeta cada monstre domina un talent especial? Un sap ballar molt bé, l’altre sap resoldre tots els enigmes que troba, un altre se sap orientar per la muntanya encara que es perdi, n’hi ha un que és amic de tothom i ens ajuda sempre que ho necessitem… Però… i tu què? Quin creus que és El teu talent? Vine a descobrir-ho!

Entrada: 9/05/20 a les 9:30h

Sortida: 10/05/20 a les 17:00h

Preu: 78 €

Data límit per inscriure’s: dijous 30 d’abril

CALENDARI +KSTAGE 2019-2020

COORDINADORS DE +KSTAGE

Som l’Albert i la Marta, dues ànimes inquietes enamorades del món de l’educació. L’Albert és psicòleg, integrador social i monitor de lleure, i la Marta és mestra d’Educació Primària, monitora i directora de lleure, i estudiant de Logopèdia. Tots dos tenim una àmplia experiència en el sector del lleure que ens ha impulsat a crear aquest projecte, centrat en allò en què més creiem: l’educació emocional com a eina de construcció i transformació, tant a nivell individual com a nivell social.

Saber gestionar les nostres emocions és molt important, tant, que fins i tot els experts diuen que el 80% de l’èxit a la vida depèn de la intel·ligència emocional que té cadascú. I, davant d’això, nosaltres volem treballar-la a través d’aquesta sèrie de propostes en format de colònies, que, siguin de la temàtica que siguin, totes persegueixen els mateixos objectius: ensenyar als infants a reconèixer les seves emocions i dotar-los d’eines per a poder-les gestionar, per comunicar-se de forma assertiva, per ser capaços de treballar en equip i per conviure amb harmonia amb els demés.

“Qui pot canviar els seus pensaments, pot canviar el seu destí”

Stephen Crane

  CONTACTE Colònies SOM EQUIP

  1. He llegit i accepto la Política de Privacitat.


   Responsable: MESKELLEURE SCP
   Finalitat: atendre les consultes realitzades i enviar informació sol·licitada al responsable.
   Legitimació: El seu consentiment, en compliment del RGPD 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
   Destinataris: la pròpia entitat, no hi ha cessions de dades a tercers.
   Drets: accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament posant-se en contacte amb nosaltres: hola@meskelleure.cat

  To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484