SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

El programa +Kstage SOM EQUIP està destinat a treballar el Team Building (o la construcció d’equips) en grups prèviament formats. Un grup cohesionat funciona millor que un que no ho està, i això es veu reflectit en el seu rendiment: s’obtenen millors resultats i es crea un sentiment de pertinença dins del grup. El lideratge positiu, l’escolta activa, la confiança en el grup i la comunicació assertiva són elements que treballarem en aquestes colònies.

Aquestes colònies van dirigides a grups d’infants prèviament formats, com poden ser equips esportius, grups classe d’Escoles de Primària o Instituts, escoles de música o dansa, colles castelleres, etc.

Dóna una ullada a les diferents estades i anima’t a participar!

DETECTIUS

Tenir la capacitat de treballar en equip i saber resoldre problemes són habilitats molt necessàries i molt valorades avui dia. En aquestes colònies les treballarem de forma lúdica a través de la intriga, el misteri i la resolució d’enigmes, on la gestió emocional, la comunicació assertiva i l’empatia són elements clau que ens permetran avançar, com a detectius, cap a la consecució de la nostra missió.

EMOCIONA-T

Sabeu que el 80% de l’èxit en l’edat adulta depèn de la intel·ligència emocional? Les colònies Emociona-T són una estada per entrar-hi en contacte i per començar a posar-la en pràctica. Aprendre a escoltar i entendre als nostres companys, saber gestionar les situacions de tensió entre el grup, confiar amb nosaltres mateixos i amb els demés són habilitats socials imprescindibles perquè el grup pugui assolir els seus objectius de manera satisfactòria.

MULTIAVENTURA

Són unes colònies pels més aventurers! Les situacions que ens provoquen més intensitat emocional també són grans oportunitats per connectar amb el grup, generar confiança amb els demés i conèixer-nos a nosaltres mateixos i als altres. Practicarem esports d’aventura, farem jocs de nit emocionants i ens ho passarem genial!

NATURA

Aquestes colònies volen ser una oportunitat per fer una estada en un paratge natural on puguem gaudir de tot el que ens ofereix la natura, descobrir l’entorn i ser conscients de perquè és important preservar-lo i aprendre a cuidar-lo. Serà un espai on podrem treballar habilitats socials en un ambient molt agradable. A més a més, també practicarem el mindfullness a la natura! Serà una gran experiència!

COORDINADORS DE +KSTAGE

coordinadors colònies +kstage

Som l’Albert i la Marta, dues ànimes inquietes enamorades del món de l’educació. L’Albert és psicòleg, integrador social i monitor de lleure, i la Marta és mestra d’Educació Primària, monitora i directora de lleure, i estudiant de Logopèdia. Tots dos tenim una àmplia experiència en el sector del lleure que ens ha impulsat a crear aquest projecte, centrat en allò en què més creiem: l’educació emocional com a eina de construcció i transformació, tant a nivell individual com a nivell social.

Saber gestionar les nostres emocions és molt important, tant, que fins i tot els experts diuen que el 80% de l’èxit a la vida depèn de la intel·ligència emocional que té cadascú. I, davant d’això, nosaltres volem treballar-la a través d’aquesta sèrie de propostes en format de colònies, que, siguin de la temàtica que siguin, totes persegueixen els mateixos objectius: ensenyar als infants a reconèixer les seves emocions i dotar-los d’eines per a poder-les gestionar, per comunicar-se de forma assertiva, per ser capaços de treballar en equip i per conviure amb harmonia amb els demés.

“Qui pot canviar els seus pensaments, pot canviar el seu destí”

Stephen Crane

  CONTACTE Colònies SOM EQUIP

  1. He llegit i accepto la Política de Privacitat.


   Responsable: MESKELLEURE SCP
   Finalitat: atendre les consultes realitzades i enviar informació sol·licitada al responsable.
   Legitimació: El seu consentiment, en compliment del RGPD 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018.
   Destinataris: la pròpia entitat, no hi ha cessions de dades a tercers.
   Drets: accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament posant-se en contacte amb nosaltres: hola@meskelleure.cat

  To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484