SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

Exercici físic per amenitzar la quarentena!

Benvinguts un dia més al nostre blog! Com van aquests dies de confinament? Esteu fent alguna cosa productiva? Si és que no, aquí us donem la solució per amenitzar els dies de quarantena!

Atesos a les circumstàncies actuals del COVID-19, estem vivint uns dies de confinament per evitar que el virus s’estengui. És molt important que aquests dies ens quedem a casa per aquesta raó, però el fet de quedar-nos a casa no vol dir que hem de deixar de banda la nostra rutina! Per això des de +klleure us venim a informar del beneficis que aporta per el nostre cos i ment realitzar exercici des de casa:

  1. En primer lloc és important per combatre contra el sedentarisme i augmentar l’energia. Estar a casa i asseure’ns al sofà o no realitzar cap mena d’activitat genera en l’organisme una situació de repòs que al final pot desencadenar mandra per realitzar certes activitats. Si canviem aquest pensament de mandra i fem exercici, la nostra energia augmentarà i ho veurem reflectit amb les accions que fem en el dia a dia. 
  2. Un aspecte beneficiós de realitzar exercici a casa és que tenim una flexibilitat d’horari. Des de casa podràs realitzar exercici en aquell moment que et vingui més bé, podràs entrar al nostre canal de YouTube i veure el nostres vídeos en el moment que vulguis!
  3. Més còmode i menys temps. Pots parar la classe quan tu decideixis i el millor és que evites el trajecte d’anar al gimnàs, t’evites el desplaçament, en aquest cas el gimnàs està a casa teva. 
  4. Redueix els símptomes del estrès. A moltes persones estar dins de casa els provoca un estrès i els atabala. No hi ha millor manera d’oblidar aquesta ansietat que realitzant esport. Aquests entrenaments comporten un alliberament d’endorfines i com a conseqüència el nostre organisme se sent més alliberat i promou estats d’ànim positius.

La possibilitat de fer esport a casa amb vídeos online ja fa temps que existeix, però molts de nosaltres necessitemtenir la rutina d’anar al gimnàs, fer classes dirigides amb un instructor de carn i ossos… Però hem de ser conscients que realitzar esport ens beneficiarà durant aquest temps de confinament y hem de buscar la manera de fer-ho i gaudir el màxim encara que sigui dins de les quatre parets de casa nostra.

És important que si seguies una rutina diària d’exercici, segueixis amb ella adaptada amb material que disposes a casa. Hem de seguir actius, que estar a casa no esdevingui un caos i pugui amb nosaltres. Si el teu problema és que no saps com fer-ho, a +klleure ens hem proposat realitzar les nostres classes de Zumba, Pilates, etc, on-line i penjar-les al nostre canal de YouTube i a les nostres xarxes socials en directe.

 

 

 

Et proposem que:
  1. Busquis un espai de casa teva adequat i amb un mínim d’espai per poder-te moure sense que cap impediment.
  2. Posa’t al nostre canat de youtube o entra a les nostres xarxes socials on també tindràs classes en directe amb els nostres monitors.
  3. Gaudeix d’aquesta estona amb nosaltres i oblida tot el que està passant al nostre voltant. Les classes les pots realitzar en família, així tots podeu gaudir d’una estona en família fent esport.
To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484