SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

Fes una ullada a les campanyes solidàries a les que hem participat fins avui

Campanyes 2019

Pallapupas, riure omple la vida

Pallapupas posa l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. El riure ajuda a canalitzar la tensió, la por i l’ansietat que moltes persones pateixen davant d’aquesta situació i, per aquest motiu, volen acompanyar-les amb el que millor sabem fer: teatre. Sens dubte Pallapupas ajuda a poder fer front a aquest moment vital amb més optimisme tan a les famílies com als infants.

CAMPANYA SOLIDÀRIA REGALA SOMRIURES

Els hospitals fan una feina extraordinària fent que l’estada dels nens i nenes hospitalitzats sigui el més agradable possible. Amb un petit gest, vosaltres també podeu aportar el vostre granet de sorra aquest Nadal. Els nens hospitalitzats necessiten generositat, alegria i màgia, i sobretot seguir sent nens.

La nostra finalitat és que tots aquests nens i nenes hospitalitzats rebin una joguina aquest Nadal gràcies a tots vosaltres i a la vostra col·laboració.

+kelleure som una empresa dedicada al lleure i l’educació dels més petits, per això volem col·laborar en aquesta bona iniciativa i amb l’hospital per nens Sant Joan de Déu.

Entrega de les joguines a l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona)

Masterclass de pilates i zumba per la recollida de les joguines

Campanya Regala Somriures 2018

Si vols informar-te, proposar-nos o dir quelcom sobre una opció solidària, som tot orelles i ulls 😉 Escriu-nos siusplau!

Estem encantats de llegir-te! Ens escrius?


He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

To Top