TALLER DE CAPACITACIÓ TECNOLÒGICA PER PARES I MARES

En els últims anys, la revolució digital esdevé una realitat basada en el coneixement i la innovació que està transformant de forma irreversible la vida quotidiana de les persones.

L’objectiu del curs és combatre la bretxa digital i dotar de competències digitals als i les participants per a la vida quotidiana.

Volem dotar a la ciutadania d’habilitats digitals suficients per afrontar el repte de la ràpida transformació social, econòmica i tecnològica de la societat, millorar la seva qualitat de vida, i contribuir de forma activa a la construcció d’una societat més pròspera i competitiva i a la reducció de la bretxa digital.

Internet passa a ser, per tant, una part integrant de la vida quotidiana de tota la ciutadania.

 

 

Volem fomentar les vocacions tecnològiques, amb especial incidència en la perspectiva de gènere. Busquem una actuació amb la major capil·laritat possible, i és imprescindible promoure la participació de les dones en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

La programació en aquest curs està basada en l’experimentació i experiència real en les tecnologies digitals des d’una vessant lúdica i comunitària, perquè puguin aprendre i acompanyar també als seus fills/es en l’apropament a la tecnologia, promovent així el talent digital i trencant estereotips.

Els objectius d’aquest curs són:

  • Combatre la bretxa digital entre la població en especial les dones.
  • Fomentar l’autonomia de l’alumnat en el maneig de les eines digitals.
  • Despertar la inquietud i alimentar la iniciativa dels alumnes davant els recursos TIC i altres eines.
  • Coneixement de l’entorn Google i les seves aplicacions educatives.
  • Exemplificar com podem fer servir els telèfons intel·ligents per facilitar certes tasques en el seu dia a dia.
  • Donar eines a les persones usuàries de telèfons intel·ligents i tauletes amb la informació i els coneixements necessaris per a poder fer servir aquests dispositius amb total seguretat.

 

VEURE CATÀLEG

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: