SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE EN LES EXTRAESCOLARS

PROTOCOL DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

La nostra empresa seguirà amb totes les normes i mesures de seguretat i higiene necessaries indicades pel PLA D’ACTUACIÓ PER AL CURS 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
PROTOCOL D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE +KELLEURE
NOVETAT CURS 2020-2021

ROBÒTICA

Eduquem i formem a través de la realització de projectes, sempre amb base tecnològica. Mitjançant el desenvolupament de les nostres activitats ensenyem als nostres alumnes com la tecnologia pot i ha de ser usada per a millorar el seu propi aprenentatge.

A TbKids dissenyem tots els nostres projectes, continguts i activitats des del convenciment que els nens/es d’avui són ràpids i saben de manera innata i intuïtiva adaptar-se a les noves tecnologies en edats primerenques i, per tant, desenvolupen les seves capacitats cognitives de manera diferent als plantejaments de mètodes i sistemes més tradicionals.

A més, el nostre mètode TbKids inclou elements de ludificació en totes les sessions perquè l’aprenentatge sigui amè i dinàmic. El mètode TbKids fomenta el desenvolupament de les competències que seran més necessàries per als nostres alumnes, tant en la seva etapa escolar com en el seu futur professional, així com les vocacions científiques sense dependre del gènere.

L’objectiu és que els nens/es aprenguin i gaudeixin al màxim dels valors que ofereix ser tecnològicament creatiu.

Realitzem projectes de base tecnològica a través d’un aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu.

TbKids realitza els projectes molt personalitzats segons les inquietuds i necessitats de cada centre. Activitats dissenyades per a infantil, primària, secundària i batxillerat. En l’actualitat treballem en escoles públiques, privades i concertades.

 • TechnoLab – Robòtica i codificació (P4 i P5) Tecnologia creativa i moviment intuïtiu
 • Robòtica i programació – (Primària ) Ciència i creativitat s’uneixen per a dissenyar un prototip i donar mobilitat al mateix a través de la programació “Imagina, crea i programa”
 • Projectes TechnoPreneur: Realitza el teu propi projecte de base tecnològica
 • Crea el teu curtmetratge i acosta’t al món dels youtubers – (Primària): Audiovisual, guions, producció, imatge, direcció, so i edició…

ROBÒTICA MESKELLEURE

NOVETAT CURS 2019-2020

Play English

METODOLOGIA

Dirigides a nens i nenes d’infantil i primària, les nostres classes d’anglès tenen com  principal objectiu facilitar l’aprenentatge de la llengua de forma personalitzada i en petits grups.

Dissenyem els nostres materials amb l’objectiu d’oferir als alumnes una manera d’aprendre anglès de forma divertida, mitjançant el joc, la conversa, fitxes de suport, materials interactius, etc.

Partim d’un nivell inicial, que permet als nens i nenes adquirir vocabulari bàsic i expressions gramaticals ràpidament, i anem progressant segons el nivell del grup i dels infants que en formen part.

La nostra activitat extraescolar Play English és guiada per uns personatges amb característiques úniques, recreant una història relacionada amb la cura del medi ambient.

El nostre material fa desenvolupar la imaginació, creant mons paral·lels i habilitats sorprenents.

Us presentem els nostres personatges de cada cicle

CICLE INFANTIL (P3-P5)

Boo, és un àlien molt divertit i compromès amb el seu planeta. La seva ciutat és molt peculiar i els seus habitants són molt alegres i divertits

En aquest planeta la col·laboració, la solidaritat, el valor pels seus habitants i l’alegria inunden tots els espais i activitats

En les nostres classes transmetrem els valors d’en Boo i els seus amics, que són fomentar el valor de la companyerisme i el sentit de comunitat. Aquest es el personatge dels cursos P3 a P5

 

CICLE INICIAL (1R-2N) I SUPERIOR (3R-4T)

Starry i Lovely són els nostres superherois de l’activitat de Play English que acudeixen solidàriament a la crida del seu amic Boo. Ells es dediquen a salvar el planeta de la contaminació i ens ensenyen que la convivència i l’ajuda als altres ens fan millors persones. Els nostres superherois transmetran als nostres alumnes els seus valors admirables i també les seves febleses. Creiem que és fonamental que els nens i nenes comprenguin que ningú és perfecte i que tots som superherois a la nostra manera.

Lovely és la superheroïna que representa al grup de 1r i 2n i Starry és el nostre superheroi de 3r i 4rt.

 

CICLE SUPERIOR (5È-6È)

+KTV és el canal d’informació del grup de 5è i 6è de la nostra activitat de Play English, que són els encarregats de transmetre en directe totes les novetats de la terra i del planeta d’en Boo salvat pels superherois Lovely i Starry. En aquest canal ens informaran sobre els problemes de la contaminació planetària causada pels humans i ens ensenyaran els bons hàbits que hem d’adquirir per a tenir un món millor.

 

NOVETAT CURS 2019-2020

Intel.ligències múltiples

El TALENT és l’habilitat innata que destaca en una activitat específica. Tothom té un o diversos talents. De vegades ocults, a l’espera de ser trobats. Quan descobrim el nostre talent ens connecta amb el plaer, ja que brillem en aquella tasca.

Ens basem en la Teoria de les Intel·ligències Múltiples (H. Gardner), que explica que no existeix una única intel·ligència, sinó que n’hi ha diferents tipus, i que cada persona destaca en algunes més que d’altres.

OBJECTIU GENERAL
QUÈ TREBALLAREM
COM HO FAREM

Vols saber més sobre aquests petits monstres?

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge d’aquest challenge!
NOVETAT CURS 2020-2021

URBAN CAMP

SKATE, SCOOTER, TRICKING, GRAFFITI & DANSES URBANES

Oferim activitats d’aprenentatge de tècniques urbanes dissenyades i temporalitzades pel curs escolar. Durant els nou mesos d’activitat realitzarem diferents esports i tècniques urbanes: skate, scooter, tricking, graffiti, o danses urbanes com el breakdance i el hip hop.

Vols saber més sobre les nostres activitats urbanes?

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge.

EXTRA ESCOLARS 2020 – 2021

Dansa

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una basant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos.

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

Vols saber més sobre les nostres activitats extraescolars? Escriu-nos a hola@meskelleure.cat

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

Es treballen les tècniques corporal i vocal, i les d’interpretació basades en la improvisació per dur a terme una obra amb tot el grup. L’objectiu final és conèixer diferents eines musicals i teatrals tot fent ús d’una dinàmica de treball i d’esforç personal i emocional actiu.

TARDA DE SOMINS

Prenent com a partida un bagul màgic, els petits gaudiran a cada sessió d’una activitat sorpresa. L’activitat els introdueix en el món del teatre, l’expressió corporal, creativa i plàstica d’una forma lúdica i engrescadora.

PETIT XEF (cuina)

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

INICIACIÓ A LA MÚSICA

És un bon moment per a aprendre i començar a desenvolupar les seves principals habilitats intel·lectuals i motrius a partir de la música. Es treballaran cinc aspectes fonamentals: la cançó, l’audició, el prellenguatge, el joc rítmic i la dansa-motricitat.

Vols saber més sobre les nostres activitats extraescolars? Escriu-nos a hola@meskelleure.cat

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge.

REFORÇ ESCOLAR

Volem proporcionar a l’alumnat l’ajuda necessària en cada moment del seu aprenentatge; supervisant el seu treball escolar; reforçant el seu rendiment durant tot el curs, i atenent les seves necessitats en cadascuna de les etapes educatives. S’atendrà a cada alumne ajudant-lo amb els deures, oferint explicacions complementàries de les assignatures i preparant-los pels exàmens.

TÈCNIQUES D’ESTUDI

Ajudarem als nens i nenes a interioritzar una sèrie de procediments d’aprenentatge per aconseguir el major rendiment possible, com planificar els estudis mitjançant un calendari, establir les pautes d’estudi com la prelectura, anotacions al marge, subratllat de les idees principals, lectura d’estudi de repàs, resum del contingut, esquema gràfic per memoritzar visualment i memorització.

PLAY ENGLISH INFANTIL

L’alumnat d’infantil manifesta gran interès envers les activitats d’aprenentatge que giren al voltant de la literatura infantil, les cançons, les danses, el món de la representació teatral, les titelles… Aquests elements són indispensables dins la nostra programació. La immersió és la millor manera de donar els primers passos en l’adquisició d’una nova llengua, per això, volem que les nenes i nens aprenguin l’idioma de manera natural i lúdica.

PLAY ENGLISH PRIMÀRIA

La nostra programació segueix la línia lúdica a les seves classes per tal de desenvolupar la competència comunicativa dels alumnes en la llengua anglesa i introduir-los en el seu anàlisi potenciant l’ús creatiu. La llengua vehicular és en tot moment l’anglès. Els objectius es desenvolupen en un clima participatiu i engrescador. Mitjançant activitats didàctiques molt variades, desenvolupen habilitats lingüístiques.

SPEAKING

L’objectiu d’aquesta extraescolar és augmentar les destreses d’expressió oral i escrita en aquesta llengua. Actualment, saber-se comunicar amb fluïdesa és fonamental per ser competent en llengua, i aconseguim que els nens i nenes parlin i desenvolupin aquestes habilitats a través del joc, el treball en parelles i role-plays, o les notícies d’interès.

PSICOMOTRICITAT EN ANGLÈS

Consta d’una metodologia pròpia de treball, en la qual convertim divertits jocs esportius en una perfecta eina per aprendre l’anglès. Els nostres principals objectius és que millorin el desenvolupament motor i que es diverteixin aprenent una llengua d’una manera lúdica .

Vols saber més sobre les nostres activitats extraescolars? Escriu-nos a hola@meskelleure.cat

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge.

MANUALITATS ART ATTACK

En aquesta activitat, els infants realitzaran manualitats que els permetrà expressar-se i donar via lliure a la seva creativitat a través d’activitats divertides i utilitzant recursos diversos i materials reciclats.

TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES

Els nens i nenes podran aprendre diverses tècniques artístiques com el dibuix, la pintura, l’aquarel·la, l’escultura o el collage. Està pensada per iniciar-se en l’art desenvolupant la creativitat i la motricitat fina d’una forma divertida i enriquidora.

CREA-JOC

Es tracta d’un activitat on els infants crearan les seves pròpies joguines tot desenvolupant la seva creativitat i motricitat fina per aconseguir els seus propis objectius fent manualitats. Fomentarem el joc creatiu per tal que els nens i nenes valorin el treball individual.

TALLER DE COSTURA, FÀCIL I CREATIVA

Amb aquesta activitat els nens i nenes aprenen a desenvolupar la seva curiositat i imaginació per crear els seus propis dissenys, fer els patrons i cosir les seves pròpies creacions: roba, accessoris, bosses, motxilles … Amb aquest taller desenvolupen la motricitat fina de manera pràctica, agradable i divertida.

CIÈNCIAVENTURA

És una activitat adreçada a tots aquellsnens i nenes que tinguin curiositat i interès per la ciència i els experiments. Potenciem l’aprenentatge a través de l’estimulació, el pensament lateral i la creativitat.

ESCACS

És un magnífic entrenament mental, ja que potencia en els petits multitud d’habilitats relacionades amb les matemàtiques, la lectura, la capacitat de concentració o la creativitat.

Vols saber més sobre les nostres activitats extraescolars? Escriu-nos a hola@meskelleure.cat

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge.

PROGRAMACIÓ I ANIMACIÓ- SCRACH

Actualment els nens i nenes són grans consumidors de tecnologia i amb l’scrach es converteixen en productors. Aprendre scrach no és un fi, sinó un mitjà per potenciar certes habilitats com el pensament sistemàtic i el pensament lògic. Amb aquesta activitat desenvoluparan habilitats mentals mitjançant l’aprenentatge de la programació sense necessitat de saber programar.

MULTIESPORTS

Aquestes activitats extraescolars contribueixen a fomentar hàbits saludables a través de la pràctica de l’esport. Gràcies a la seu fort component educatiu, propicien valors d’amistat, companyonia, afany de superació i respecte a les regles del joc.

PSICOMOTRICITAT

És una proposta de treball corporal que estimula la consciència corporal, l’adquisició d’habilitats motrius bàsiques i més complexes. També dóna la oportunitat d’establir nous vincles afectius amb els companys, agafar més seguretat i confiança en un mateix, i potenciar el desenvolupament cognitiu. Es tract d’una eina excepcional per afavorir el creixement armònic dels infants.

TAEKWONDO

Amb aquesta activitat no sols aprenen la tècnica especifica d’aquest esport sinó que també treballem uns valors força oblidats en l’actualitat com són el respecte, la tolerància, la humilitat i la disciplina. La pràctica del taekwondo exigeix concentració i educa en la disciplina.

PATINATGE ARTÌSTIC

Patinar augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espacial, els reflexos i contribueix positivament al desenvolupament motriu dels nens i nenes. A més, aprendran a desplaçar-se amb els patins i a fer les figures artístiques caracteritzades d’aquest esport.

BREAKDANCE

Amb aquesta dansa urbana fomentem l’expressió corporal a través del moviment i la diversió. Executaran passos bàsics d’aquest estil i coreografies al ritme de la música.

Vols saber més sobre les nostres activitats extraescolars? Escriu-nos a hola@meskelleure.cat

Infórma’t sobre les nostres metodologies d’aprenentatge.

TRICKING

El tricking és un esport molt complert que combina salts, girs i patades de diferents disciplines com la gimnàstica esportiva, el taewkondo, la capoira i el breakdance. És una activitat on milloraran la seva forma física, la consciència corporal, i superaran els seus propis límits.

SKATE – SCOOTER

La nostra escola +kskate és la pionera a la zona del Penedès. Vam crear-la per garantir l’aprenentatge i la pràctica de l’skate i l’scooter d’una forma segura i responsable. Volem promoure l’ensenyament des de ben petits, i que a través de la pràctica d’aquest esport aprenguin valors com la constància, el respecte, la disciplina i l’activitat física.

Aportem tot el material necessari per poder realitzar aquesta activitat a les escoles. Portem tot l’atretzzo i material per realitzar circuits com rampes, barres, box… A més del material personal com skates, cascs i proteccions per a tots aquells que no disposin del material individual. Separem els nens i nenes segons les seves aptituts en aquest esport (grups d’iniciació, mitjà i perfecccionament).

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols més informació sobre les nostres activitats i vols rebre el nostre projecte educatiu en pdf, fes-nos arribar la teva petició a través del següent formulari.

 

 

EI!

 

T’AGRADEN LES NOSTRES EXTRAESCOLARS?

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

US FAREM UN PROJECTE I PRESSUPOST A MIDA

US FACILITEM LES FORMES DE CONTRACTACIÓ AMB INNOVADORES FÒRMULES

 

  Estem encantats de llegir-te! Ens escrius?


  He llegit i accepto la Política de Privacitat.

  Responsable: MESKELLEURE SCP Finalitat: atendre les consultes realitzades i enviar informació sol·licitada al responsable. Legitimació: El seu consentiment, en compliment del RGPD 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018. Destinataris: la pròpia entitat, no hi ha cessions de dades a tercers. Drets: accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament posant-se en contacte amb nosaltres: hola@meskelleure.cat

  To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484