ACTIVITATS
EXTRAESCOLARS

Entenem l’educació no formal com un espai d’educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d’aprenentatge i de diversió.

MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE EN LES EXTRAESCOLARS

La nostra empresa segueix totes les normes i mesures de seguretat i higiene necessaries indicades pel PLA D’ACTUACIÓ per a centres educatius en el marc de la pandèmia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

NOVETATS 2022-23!

HANDBOL

L'activitat extraescolar handbol, és una de les activitats extraescolars esportives més completes en el que a formació i desenvolupament dels nens es refereix. És un esport complet, perfecte i ideal per a treballar en equip, competir i divertir-se. Potser no és tan reconeguda; com algunes altres activitats extraescolars esportives com el futbol o el bàsquet, però una vegada que els petits comencen a practicar-lo, comencen a exercir-se tant físicament a través del seu sistema motor, com cognitivament mitjançant tàctiques i estratègies. A més de desenvolupar programes d'entrenament i aspectes tàctics i estratègics, estimula el treball en equip, el desenvolupament físic, l'esforç i la cooperació entre els companys.

L'activitat es realitza a través del Club Handbol Vilanova i la Geltrú, un club fundat el 1978 amb una gran experiència esportiva i que compta amb equips federats de totes les categories incloent el femení.

MINDFULNESS

La meditació i el mindfulness són per a totes les edat! Especialment per a la canalla!

Naixem sent grans mestres del present i de la felicitat, però amb els anys perdem aquest do. Si aprenguéssim a meditar des de ben petits podríem preservar el present i la felicitat innates de la infància. La meditació és una eina valuosíssima que, apresa en edat l'escolar, ens ajuda de grans a entendre i a gestionar amb major èxit els successos de la vida. A més, permet entrenar el múscul de l'atenció, la tolerància, la compassió i l'amor. Per viure de petits i de grans una vida més feliç.

Activitat impartida per Vilma Montoliu, diplomada en Naturopatia Holística, graduada en Historia de l’Art i coach especialitzada en meditació i gestió de les emocions. Es dedica a la divulgació de la meditació i el creixement personal en català, focalitzant la seva feina també en la importància de la meditació en la infància i els joves.

MECANOGRAFIA

Una habilitat molt important que necessiten adquirir els nens avui dia és aprendre a escriure bé amb un teclat. Els ordinadors estan a l'ordre del dia en les nostres vides i, fins i tot, els deures es realitzen en moltes ocasions amb aquest mitjà. Per això, aprendre mecanografia els resultarà molt útil, no sols durant l'època escolar, sinó per a tota la seva vida.

Els experts recomanen que comencin l'aprenentatge en aquest àmbit entre els 8 i 10 anys.

A aquesta edat, els nens tenen suficient destresa manual, ja saben llegeix i escriure i, a més, compten amb una gran capacitat de memòria.

CAPACITACIÓ TECNOLÒGICA

Els nostres infants són natius digitals de la nova era i per això l'ideal és ensenyar-los a utilitzar correctament les noves tecnologies. L'objectiu és dotar de comptencies digitals als participants i mostra-lis d'eines perquè dominin el seu entorn virtual que els acompanyarà al llarg de la seva vida educativa i profesional.

Es treballaran continguts com Windows, optimització del correu electrònic, aplicacions d'àmbit educatiu, eines de Google Drive, Canva...

ACTIVITATS CORPORALS

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una basant lúdica.

zumbadance

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

gimnastica rítmica

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos.

ballet

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

pilates

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

ioga

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

teatre

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

teatre musical

TEATRE MUSICAL

Es treballen les tècniques corporal i vocal, i les d’interpretació basades en la improvisació per dur a terme una obra amb tot el grup. L’objectiu final és conèixer diferents eines musicals i teatrals tot fent ús d’una dinàmica de treball i d’esforç personal i emocional actiu.

TARDA DE SOMNIS

Prenent com a partida un bagul màgic, els petits gaudiran a cada sessió d’una activitat sorpresa. L’activitat els introdueix en el món del teatre, l’expressió corporal, creativa i plàstica d’una forma lúdica i engrescadora.

CUINA

PETIT XEF (CUINA)

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACTIVITATS TEATRALS, CREATIVES I MUSICALS

INICIACIO MUSICAL

INICIACIÓ A LA MÚSICA

És un bon moment per a aprendre i començar a desenvolupar les seves principals habilitats intel·lectuals i motrius a partir de la música. Es treballaran cinc aspectes fonamentals: la cançó, l’audició, el prellenguatge, el joc rítmic i la dansa-motricitat.

GUITARRA

Aquesta activitat engloba tècniques que permeten als nens i nenes a aprendre a tocar aquest instrument tan cultural, desenvolupant així capacitats d'expressió, sensibilitat, memòria i comunicació, a més de fomentar la seva àrea més creativa.

TECNIQUES ARTÍSTIQUES

TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES

Els nens i nenes podran aprendre diverses tècniques artístiques com el dibuix, la pintura, l’aquarel·la, l’escultura o el collage. Està pensada per iniciar-se en l’art desenvolupant la creativitat i la motricitat fina d’una forma divertida i enriquidora.

ACTIVITATS de reforç

reforç escolar

REFORÇ ESCOLAR

Volem proporcionar a l’alumnat l’ajuda necessària en cada moment del seu aprenentatge; supervisant el seu treball escolar; reforçant el seu rendiment durant tot el curs, i atenent les seves necessitats en cadascuna de les etapes educatives. S’atendrà a cada alumne ajudant-lo amb els deures, oferint explicacions complementàries de les assignatures i preparant-los pels exàmens.

TÈCNIQUES ESTUDI

TÈCNIQUES D’ESTUDI

Ajudarem als nens i nenes a interioritzar una sèrie de procediments d’aprenentatge per aconseguir el major rendiment possible, com planificar els estudis mitjançant un calendari, establir les pautes d’estudi com la prelectura, anotacions al marge, subratllat de les idees principals, lectura d’estudi de repàs, resum del contingut, esquema gràfic per memoritzar visualment i memorització.

idiomes

PLAY ENGLISH INFANTIL

L’alumnat d’infantil manifesta gran interès envers les activitats d’aprenentatge que giren al voltant de la literatura infantil, les cançons, les danses, el món de la representació teatral, les titelles… Aquests elements són indispensables dins la nostra programació. La immersió és la millor manera de donar els primers passos en l’adquisició d’una nova llengua, per això, volem que les nenes i nens aprenguin l’idioma de manera natural i lúdica.

Dirigides a nens i nenes d’infantil i primària, les nostres classes d’anglès tenen com  principal objectiu facilitar l’aprenentatge de la llengua de forma personalitzada i en petits grups.

Dissenyem els nostres materials amb l’objectiu d’oferir als alumnes una manera d’aprendre anglès de forma divertida, mitjançant el joc, la conversa, fitxes de suport, materials interactius, etc.

Partim d’un nivell inicial, que permet als nens i nenes adquirir vocabulari bàsic i expressions gramaticals ràpidament, i anem progressant segons el nivell del grup i dels infants que en formen part.

La nostra activitat extraescolar Play English és guiada per uns personatges amb característiques úniques, recreant una història relacionada amb la cura del medi ambient.

El nostre material fa desenvolupar la imaginació, creant mons paral·lels i habilitats sorprenents.

CICLE INFANTIL (P3-P5)

Boo és un àlien molt divertit i compromès amb el seu planeta. La seva ciutat és molt peculiar i els seus habitants són molt alegres i divertits

En aquest planeta la col·laboració, la solidaritat, el valor pels seus habitants i l’alegria inunden tots els espais i activitats

En les nostres classes transmetrem els valors d’en Boo i els seus amics, que són fomentar el valor de la companyerisme i el sentit de comunitat. Aquest es el personatge dels cursos P3 a P5

Us presentem els nostres personatges de cada cicle:

PLAY ENGLISH
MONITORATGE AMPA I ESCOLES

PLAY ENGLISH PRIMÀRIA

La nostra programació segueix la línia lúdica a les seves classes per tal de desenvolupar la competència comunicativa dels alumnes en la llengua anglesa i introduir-los en el seu anàlisi potenciant l’ús creatiu. La llengua vehicular és en tot moment l’anglès. Els objectius es desenvolupen en un clima participatiu i engrescador. Mitjançant activitats didàctiques molt variades, desenvolupen habilitats lingüístiques.


CICLE INICIAL (1R-2N) I SUPERIOR (3R-4T)
Starry i Lovely són els nostres superherois de l’activitat de Play English que acudeixen solidàriament a la crida del seu amic Boo. Ells es dediquen a salvar el planeta de la contaminació i ens ensenyen que la convivència i l’ajuda als altres ens fan millors persones. Els nostres superherois transmetran als nostres alumnes els seus valors admirables i també les seves febleses. Creiem que és fonamental que els nens i nenes comprenguin que ningú és perfecte i que tots som superherois a la nostra manera.
Lovely és la superheroïna que representa al grup de 1r i 2n i Starry és el nostre superheroi de 3r i 4rt.

CICLE SUPERIOR (5È-6È)
+KTV és el canal d’informació del grup de 5è i 6è de la nostra activitat de Play English, que són els encarregats de transmetre en directe totes les novetats de la terra i del planeta d’en Boo salvat pels superherois Lovely i Starry. En aquest canal ens informaran sobre els problemes de la contaminació planetària causada pels humans i ens ensenyaran els bons hàbits que hem d’adquirir per a tenir un món millor.

SPEAKING

SPEAKING

L’objectiu d’aquesta extraescolar és augmentar les destreses d’expressió oral i escrita en aquesta llengua. Actualment, saber-se comunicar amb fluïdesa és fonamental per ser competent en llengua, i aconseguim que els nens i nenes parlin i desenvolupin aquestes habilitats a través del joc, el treball en parelles i role-plays, o les notícies d’interès.

PSICOMOTRICITAT ANGLÈS

PSICOMOTRICITAT EN
ANGLÈS

Consta d’una metodologia pròpia de treball, en la qual convertim divertits jocs esportius en una perfecta eina per aprendre l’anglès. Els nostres principals objectius és que millorin el desenvolupament motor i que es diverteixin aprenent una llengua d’una manera lúdica.

MANUALITATS ART ATTACK

MANUALITATS ART ATTACK

En aquesta activitat, els infants realitzaran manualitats que els permetrà expressar-se i donar via lliure a la seva creativitat a través d’activitats divertides i utilitzant recursos diversos i materials reciclats.

CIENCIAVENTURA

CIÈNCIAVENTURA

EXPERIMENTA, CREA I JUGA.
És una activitat adreçada a tots aquells nens i nenes que tinguin curiositat i interès per la ciència i els experiments. Potenciem l’aprenentatge a través de l’estimulació, el pensament lateral i la creativitat.

ESCACS

escacs

És un magnífic entrenament mental, ja que potencia en els petits multitud d’habilitats relacionades amb les matemàtiques, la lectura, la capacitat de concentració o la creativitat.

extraescolars

PROGRAMACIÓ I ANIMACIÓ - SCRACH

Actualment els nens i nenes són grans consumidors de tecnologia i amb l’scrach es converteixen en productors. Aprendre scrach no és un fi, sinó un mitjà per potenciar certes habilitats com el pensament sistemàtic i el pensament lògic. Amb aquesta activitat desenvoluparan habilitats mentals mitjançant l’aprenentatge de la programació sense necessitat de saber programar.

PSICOMOTRICITAT

PSICOMOTRICITAT

És una proposta de treball corporal que estimula la consciència corporal, l’adquisició d’habilitats motrius bàsiques i més complexes. També dóna la oportunitat d’establir nous vincles afectius amb els companys, agafar més seguretat i confiança en un mateix, i potenciar el desenvolupament cognitiu. Es tract d’una eina excepcional per afavorir el creixement armònic dels infants.

COSTURA

TALLER DE COSTURA, FÀCIL I CREATIVA

Amb aquesta activitat els nens i nenes aprenen a desenvolupar la seva curiositat i imaginació per crear els seus propis dissenys, fer els patrons i cosir les seves pròpies creacions: roba, accessoris, bosses, motxilles… Amb aquest taller desenvolupen la motricitat fina de manera pràctica, agradable i divertida.

MULTIESPORTS

MULTIESPORTS - FUTBOL - BASQUET - VOLEIBOL

Aquestes activitats extraescolars contribueixen a fomentar hàbits saludables a través de la pràctica de l’esport. Gràcies a la seu fort component educatiu, propicien valors d’amistat, companyonia, afany de superació i respecte a les regles del joc.

LA MÀGIA DE LA LLUM
NEGRE

Aquesta activitat engloba diferents propostes d'experimentació, creativitat i joc, emmarcats en la màgia de la llum. La llum atrau de forma natural als infants, i causa aquest efecte màgic, que permet viure i sentir la transformació i reacció dels materials i objectes, sota la influència de la llum ultraviolada.

PATINATGE

PATINATGE ARTíSTIC

Patinar augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espacial, els reflexos i contribueix positivament al desenvolupament motriu dels nens i nenes. A més, aprendran a desplaçar-se amb els patins i a fer les figures artístiques caracteritzades d’aquest esport.

TAEKWONDO

TAEKWONDO

Amb aquesta activitat no sols aprenen la tècnica especifica d’aquest esport sinó que també treballem uns valors força oblidats en l’actualitat com són el respecte, la tolerància, la humilitat i la disciplina. La pràctica del taekwondo exigeix concentració i educa en la disciplina.

SKATE – SCOOTER

La nostra escola +kskate és la pionera a la zona del Penedès. Vam crear-la per garantir l’aprenentatge i la pràctica de l’skate i l’scooter d’una forma segura i responsable. Volem promoure l’ensenyament des de ben petits, i que a través de la pràctica d’aquest esport aprenguin valors com la constància, el respecte, la disciplina i l’activitat física. Aportem tot el material necessari per poder realitzar aquesta activitat a les escoles. Portem tot l’atretzzo i material per realitzar circuits com rampes, barres, box… A més del material personal com skates, cascs i proteccions per a tots aquells que no disposin del material individual. Separem els nens i nenes segons les seves aptituts en aquest esport (grups d’iniciació, mitjà i perfecccionament).

TENNIS AMB L'ESCOLA CARLES INGLÉS

Aquesta activitat té com a objectiu ensenyar el tennis d’una manera lúdica i formativa. Incidim en el desenvolupament dels alumnes perquè aprenguin a treballar en grup i mostrar respecte envers els altres jugadors i inculcar valors com l’esforç, la companyonia i el joc net. Desenvolupem les habilitats físiques i coordinatives dels nens, així com el domini del seu cos.

L'escola Carles Inglés aportarà tot el material necessari per a poder portar a terme l'activitat Les classes estan dirigides a alumnes de P4 a 6è de primària.

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES · MONSTER TALENT

El talent és l’habilitat innata que destaca en una activitat específica. Tothom té un o diversos talents. De vegades ocults, a l’espera de ser trobats. Quan descobrim el nostre talent ens connecta amb el plaer, ja que brillem en aquella tasca.

Ens basem en la Teoria de les Intel·ligències Múltiples (H. Gardner), que explica que no existeix una única intel·ligència, sinó que n’hi ha diferents tipus, i que cada persona destaca en algunes més que d’altres.

OBJECTIU GENERAL
Explorar els talents innats de cada infant, potenciant la seva autoestima i benestar, reconeixent les seves habilitats des del reforç positiu, a través de dinàmiques i amb una finalitat lúdica i educativa.

QUÈ TREBALLAREM?

Explorarem els diferents tipus de talents per trobar en quins destaca cada infant

Donem reconeixement a les seves habilitats i destreses naturals, el que saben fer molt bé

Millora la seva autoestima a través del reforç positiu en els seus talents

Les relacions entre iguals, les habilitats socials i el respecte cap a les diferències de cadascú

COM HO FAREM?
L’eina bàsica d’aprenentatge en els infants és el joc. A través de diferents dinàmiques, activitats i jocs en equip treballarem els diferents tipus de talents. Busquem la combinació perfecte perquè l’activitat sigui lúdica i educativa a la vegada. Les activitats proposades estaran enfocades des del punt de vista de la psicologia positiva, des de la qual s’intenta reforçar el potencial de cada infant. Cada mes practicarem un talent, I ho farem presentant el personatge que representa a una habilitat concreta per tal que els infants puguin trobar aquells talents que tenen més destacats.

activitats tecnològiques - robòtica

ROBÒTICA

Eduquem i formem a través de la realització de projectes, sempre amb base tecnològica. Mitjançant el desenvolupament de les nostres activitats ensenyem als nostres alumnes com la tecnologia pot i ha de ser usada per a millorar el seu propi aprenentatge.

A TbKids dissenyem tots els nostres projectes, continguts i activitats des del convenciment que els nens/es d’avui són ràpids i saben de manera innata i intuïtiva adaptar-se a les noves tecnologies en edats primerenques i, per tant, desenvolupen les seves capacitats cognitives de manera diferent als plantejaments de mètodes i sistemes més tradicionals.

A més, el nostre mètode TbKids inclou elements de ludificació en totes les sessions perquè l’aprenentatge sigui amè i dinàmic. El mètode TbKids fomenta el desenvolupament de les competències que seran més necessàries per als nostres alumnes, tant en la seva etapa escolar com en el seu futur professional, així com les vocacions científiques sense dependre del gènere.

L’objectiu és que els nens/es aprenguin i gaudeixin al màxim dels valors que ofereix ser tecnològicament creatiu. Realitzem projectes de base tecnològica a través d’un aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu.

tecnologia

Realitzem projectes de base tecnològica a través d'un aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu. TbKids realitza els projectes molt personalitzats segons les inquietuds i necessitats de cada centre. Activitats dissenyades per a infantil, primària, secundària i batxillerat. En l'actualitat treballem en escoles públiques, privades i concertades.

TechnoLab – Robòtica i codificació (P4 i P5): Tecnologia creativa i moviment intuïtiu

Robòtica i programació – (Primària i ESO): Ciència i creativitat s'uneixen per a dissenyar un prototip i donar mobilitat al mateix a través de la programació “Imagina, crea i programa”

Projectes TechnoPreneur: Realitza el teu propi projecte de base tecnològica

Crea el teu curtmetratge i acosta't al món dels youtubers – (Primària i ESO): Audiovisual, guions, producció, imatge, direcció, so i edició...

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.