ESPAI
MENJADOR

Els horaris laborals de les famílies, o la distància física del centre docent al domicili de l’alumne, sovint impossibiliten que els infants puguin fer els dinars a casa. Aquesta realitat ha convertit el servei de menjador escolar en una necessitat social i en un element que atorga un valor afegit al centre docent quan una família ha de decidir on escolaritzarà els seus fills. És un servei necessari per a moltes famílies, per això cal donar-li la importància que es mereix.

El menjador escolar és més que un espai on els alumnes satisfan les seves necessitats alimentàries. Els usuaris i usuàries d’aquest servei, es troben en una etapa vital on s’ha de garantir una dieta equilibrada i adequada que n’afavoreixi el creixement; on l’assoliment d’hàbits i actituds és fonamental per al seu desenvolupament personal i on s’han d’assumir els valors de companyerisme, respecte i tolerància. És un temps de relaxament, de relació, de comunicació, d’aprenentatge, etc. per això és tant necessari treure’n profit.

DIETA MEDITERRÀNIA

Els nostres menús estan fets sobre la base de la dieta mediterrània, sobretot amb productes de temporada. Certifiquem, amb els nostres dietistes, menús equilibrats i perseguim aconseguir uns plats atractius i saludables per als nens. Seguim sempre les pautes que marca el Departament d’Ensenyament per a la confecció de menús escolars.

CUINA ECOLÒGICA

Us donem l’oportunitat de fer una proposta a la vostra mida, introduint progressivament el tipus de producte ecològic que desitgeu (els llegums, les verdures, la fruita, els iogurts, el pollastre de corral…) o si ho preferiu poder realitzar una implantació completa des de l’inici.

SERVEIS DE MONITORATGE

Si ja teniu cuiner/a i necessiteu sols el servei de monitors, la nostra empresa us pot fer un pressupost a mida.
Us donem la opció de subrrogar els monitors que actualment fan aquest servei o nosaltres us aportem els monitors que tenim en la nostra empresa

Què us oferim?

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.