espai jove

TALLERS PER A JOVES

Des de +kelleure, creiem que els joves són una part molt important dins la nostra societat, per això hem creat aquest projecte on us oferim diversos tallers i cursos destinats a joves, amb un interès comú.

Us oferim una proposta amplia de tallers urbans, de cuina i tallers manuals.

MÒDULS I CÀPSULES FORMATIVES

Aquest programa s’adreça a joves amb l’objectiu de proporcionar uns mòduls i càpsules que pretenen, d’una forma pràctica i en contacte amb professionals de diferents sectors, despertar l’interès d’aquests joves per seguir formant-se en un àmbit en concret.

Els facilitem formació de qualitat, orientada al desenvolupament de les pròpies competències, tant laborals com personals.

TALLERS PER A JOVES

MÒDULS I CÀPSULES FORMATIVES

Amb aquestes formacions especialitzades i especifiques els joves s’endinsaran en la temàtica de cada càpsula per tal de poder créixer tan personal com professionalment i treballaran aspectes clau per entrenar les habilitats personals i professionals.

 

Cadascun dels nostres mòduls estan separats per unes càpsules, amb una durada específica. Es pot contractar tot el mòdul o les càpsules que més us puguin interessar segons l’interès dels vostres joves.

INTRODUCCIÓ AL DISSENY DE VIDEOJOCS AMB KODU

Kodu és un enton de programació per ordenadors amb sistema Windows que permet crear mons tridimensionals i videojocs complexos, sense tenir coneixement de programació.

Entre els participants es pot treballar de forma col·laborativa i distribuïnt les tasques de creació del videojoc segons els interessos, habilitats i capacitats de cada un.

Per exemple uns poden crear els personatges, altres els escenàris, d’altres la història i altres dinàmiques i regles del videojoc.

INTRODUCCIÓ AL DISSENY DE VIDEOJOCS AMB UNITY

Unity és una eina de creació de videojocs semiprofessional molt present i utilitzada
en la indústria dels videojocs. Es treballa amb la seva interfície i les seves funcionalitats, introduint-nos en el món de la programació, on es veuren diferents
funcions senzilles del llenguatge de programació C#, un dels més utilitzats pel que fa a la creació de videojocs.

A través d’aquesta eina, s’estudien i es posen en pràctica diferents conceptes de la física, com ara la gravetat, el fregament, les col·lisions i com detectar-les. També de les matemàtiques, a través de vectors tridimensionals, moviments, rotacions i escalabilitat en 3D.

INTRODUCCIÓ AL DISSENY DE VIDEOJOCS AMB SCRATCH

Scratch és un entorn de programació visual i multimèdia, destinat a la realització i la difusió de seqüències animades i l’aprenentatge de la programació.

Ofereix una interfície intuïtiva i molt fàcil de comprendre, que els alumnes utilitzaran per crear els seus propis projectes, aprenent molt sobre la seva concepció.

Partint d’una idea, s’ha de crear el prototip funcional, és a dir, un model, i aportar i
experimentar les solucions que es considerin. Quan no funcioni s’haurà de tornar enrere i corregir.

CREACIÓ I DISSENY WEB AMB WORDPRESS

WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS) que permet crear i mantenir un blog o altre tipus de web, com: webs empresarials, botigues online, diàris digitals, central de reserves…

BLOG
És la seva funció més coneguda, ja que incorpora totes les funcionalitats típiques d’un blog.

WEB CORPORATIVA
Pot servir perfectament per crear una web empresarial, entenent com a tal una pàgina on es pugui informar sobre l’empresa o negoci.

BOTIGA ONLINE
Disposar d’una botiga online amb totes les funcionalitats.

Cohesió de grup
scape room

Hem creat una experiència gamificada on els i les alumnes inicien una aventura plena de reptes que han de resoldre plegats.

L’escolta, la comunicació, l’empatia, el respecte i la cooperació seran eines claus per fomentar el sentiment de pertànyer i la confiança en els membres del grup de classe.

La nostra intervenció sempre ha estat molt valorada pel fet de ser externes al centre i així permet tant que el docent pugui estar d’observador com aportar una nova visió als i les alumnes

Noves Tecnologies de la informació i comunicació TIC

TIC JOVES

El que es treballarà en aquest mòdul serà la utilització de manera eficient, cívica i segura dels recursos de què disposa la ciutadania en la societat digital, i sobretot aplicar-les selectivament en els diversos àmbits i aplicacions de la vida quotidiana, amb la finalitat del desenvolupament personal, la participació i la col·laboració en la societat.

A més es donarà l’oportunitat de formar-se de manera online i poder treballar des de casa.

Tecnologia
del
segle XXI

El món actual presenta reptes molt importants per als nostres joves i és la nostra responsabilitat dotar-los dels coneixements i habilitats claus perquè puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu. La tecnologia al llarg dels anys, ha anat experimentant canvis de tal manera que avui en dia s’ha convertit en una eina imprescindible per nosaltres. Educar als joves a través de la tecnologia, augmenta les seves capacitats cap al futur.

L’objectiu d’aquest mòdul és educar i formar als joves a través de la realització de projectes, sempre amb una base tecnològica. Amb l’ensenyament d’aquestes càpsules, ensenyem com la tecnologia pot i ha de ser utilitzada per millorar el mateix aprenentatge.

Autoconeixement i orientació
vocacional

En l’adolescència s’ha de prendre una decisió important: triar el futur professional. Sovint hi ha molta confusió en aquesta etapa.

Els tres tallers d’aquest mòdul estan enfocats en descobrir els talents naturals de cada jove, trobar el que realment els hi apassiona i poder triar una carrera professional vocacional on es puguin sentir satisfets i realitzats.

IGUALTAT
DE GÈNERE

L’objectiu d’aquests tallers és conscienciar als joves per tenir una perspectiva i uns valors de respecte, tolerància, igualtat cap a tot tipus de diferència de sexe i/o gènere.

Conèixer bé com la societat configura una visió predominant masclista i deconstruïr totes aquestes idees és necessari per evitar les discriminacions i violències masclistes que pateix la societat.

RAP
Taller de rimes

Mitjançant la participació i el vincle amb els i les participants, duem a terme un procés conjunt, dinàmic, que s’adapta amb flexibilitat de cada grup.

Així doncs, a cada sessió es construeixen els continguts mitjançant debats, intercanvi d’experiències i diversos recursos audiovisuals i finalment es posa en pràctica l’escriptura i l’ús dels seus recursos; sempre amb un acompanyament tècnic a nivell musical.

Drogues?
no, gràcies

Tenir educació sobre les drogues, els seus efectes i conseqüències és la millor manera per prevenir el seu consum entre els joves.
Aprendrem tot això i promocionem estratègies per a una presa de decisions conscient i responsable.

Quins efectes tenen les diferents drogues?

És dolent si només ho provo un cop?

Quines conseqüències puc patir si en consumeixo?

Com puc fer per dir “no vull” davant del grup?

Fes-te un selfie,
xarxes socials

En l’adolescència s’ha de prendre una decisió important: triar el futur professional. Sovint hi ha molta confusió en aquesta etapa.

Els tres tallers d’aquest mòdul estan enfocats en descobrir els talents naturals de cada jove, trobar el que realment els hi apassiona i poder triar una carrera professional vocacional on es puguin sentir satisfets i realitzats.

EDUCACIÓ EMOCIONAL

La intel·ligència emocional està adquirint molta importància en les últimes dècades fins al punt d’arribar a ser el pilar més important en l’educació segons els experts. Si un jove a l’institut o a casa no està bé emocionalment, tots els altres àmbits es veuen afectats. Per això és important educar a gestionar les seves emocions.

MINDFULNESS

Aplicarem la nostra metodologia de creació pròpia MINDFULNESS INSPIRALIA® especialment dissenyada pels nostres senior trainers d’origen asiàtic i formació europea.

Aconseguirem un profund estat de consciència fent servir diverses tècniques. Perseguim aconseguir que la nostra consciència es relaxi i no elabori judicis de les nostres sensacions, sentiments o pensaments. Serem capaços de separar la persona dels seus pensaments per a poder reconèixer-los i posar en dubte els patrons mentals, atorgant un gran pesa l’aquí i l’ara mitjançant una atenció total al moment present. Vols transformar l’estrès en energia i millorar la teva qualitat de vida?

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.