ELS NOSTRES SERVEIS
D'ACTIVITATS DE LLEURE

Activitats de lleure per a tota la família

Les activitats de lleure són essencials per a tota la família. Els més petits les utilitzen per desenvolupar habilitats socials i físiques de manera lúdica, mentre que els joves troben espais per expressar-se i adquirir noves habilitats. Els adults poden gaudir de relaxació i mantenir-se actius. 

Amb power jumping, Bungee, Pilates i altres serveis, completem una àmplia gamma d’opcions que abasten totes les edats. Des de les extraescolars i casals de vacances fins a l’animació turística i classes online, tenim activitats de lleure adequades per a tothom. Descobreix com podem enriquir la vida i promoure el benestar de tota la família.

POWER JUMPING

BUNGEE

PILATES

EXTRAESCOLARS

CASALS DE VACANCES

ESPAI MENJADOR

MONITORATGE

TALLERS PER A JOVES

CÀPSULES FORMATIVES PER A JOVES

ANIMACIÓ TURÍSTICA

CLASSES ONLINE

BLOG MESKELLEURE

SERVEI A AJUNTAMENTS I INSTITUCIONS

Preguntes freqüents

Klleure és una empresa catalana amb una rica tradició en oferir serveis educatius, esportius i d’oci tant a particulars com a empreses. La nostra àmplia gamma de serveis inclou una varietat de projectes, activitats i tallers dissenyats per a nens, joves i adults. Mitjançant enfocaments pedagògics innovadors, busquem combinar diversió i aprenentatge per proporcionar experiències úniques als nostres clients. Des de emocionants activitats com Power Jumping i Bungee fins a la tranquil·litat de Pilates, oferim solucions a mida que s’adapten a les necessitats i projectes específics de cada client. A +Klleure, la nostra prioritat és enriquir la vida de les persones a través d’experiències educatives i d’oci excepcionals.

En +Klleure, nuestra misión es abordar la educación no formal como un espacio para promover valores, crecimiento personal, creatividad, aprendizaje y diversión. Buscamos ofrecer un entorno en el que nuestros clientes, niños, jóvenes y adultos, puedan experimentar un enriquecimiento personal y creativo. A través de nuestros proyectos y actividades, fomentamos la educación en valores y proporcionamos un tiempo de aprendizaje significativo y divertido. Nuestro objetivo es que las personas adquieran habilidades y conocimientos de manera lúdica y participativa, lo que contribuye a su desarrollo integral y los prepara para enfrentar un mundo en constante cambio. En +Klleure, creemos en la educación como una experiencia enriquecedora y significativa para todas las edades.

A +Klleure, la nostra visió es centra en proporcionar una alternativa propera, personalitzada i adaptada a les necessitats individuals dels nostres clients. Treballem incansablement per fomentar la col·laboració en xarxa, la convivència i el respecte cap a totes les persones en cada un dels nostres projectes i activitats. A més, el nostre compromís amb la inclusió és fonamental; ens esforcem per garantir que tothom tingui accés a les nostres propostes educatives i de lleure. Busquem crear un ambient on la diversitat i les diferents perspectives siguin valorades i on cada client pugui trobar una experiència enriquidora que s’adapti als seus interessos i objectius personals.

El nostre equip està format per coordinadors i monitors dinàmics que estan totalment compromesos amb el nostre projecte educatiu i de lleure. A més, comptem amb una estructura tècnica dedicada a donar suport a una gestió integral del projecte, mantenint una comunicació directa amb els nostres clients. Treballem en estreta col·laboració per garantir la qualitat i la satisfacció del client en totes les nostres activitats. El nostre enfocament és mantenir un alt nivell de compromís, professionalitat i dedicació en la gestió de projectes, oferint un servei que compleixi amb les expectatives i necessitats dels nostres clients en tot moment. Estem compromesos a oferir experiències enriquidores i d’èxit en cadascun dels nostres projectes i activitats.

A +Klleure, ens regeixen valors fonamentals que inclouen la responsabilitat, la proximitat i la qualitat en tot allò que fem. Fomentem la tolerància i el respecte cap als altres, promovem la cooperació, la creativitat, la il·lusió i la innovació en cadascun dels nostres projectes i activitats. La nostra dedicació a aquests valors ens permet proporcionar serveis que estan a l’altura de les expectatives dels nostres clients i que promouen la convivència, el benestar i el desenvolupament personal i comunitari. A través dels nostres valors, aspirem a ser un agent de canvi positiu i a oferir experiències significatives per a tots els qui confien en nosaltres.

La nostra oferta de serveis és àmplia i inclou des de Power Jumping i Bungee fins a Pilates i altres opcions. Aquests serveis estan dissenyats per satisfer les necessitats de totes les edats, des dels nens fins als adults. Oferim programes extraescolars, casals de vacances, espai menjador, monitoratge, tallers per a joves, càpsules formatives per a joves, animació turística, classes en línia i serveis a ajuntaments i institucions. Cada un d’aquests serveis està dissenyat per enriquir la vida i promoure el benestar dels nostres clients, independentment de la seva edat. Amb la nostra àmplia gamma de serveis, aspirem a satisfer les necessitats i els interessos d’un públic divers i a proporcionar experiències significatives per a tothom.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.