CASALS
DE VACANCES

CASAL DE JORNADA INTENSIVA PER A ESCOLES

SAVE THE PLANET

Del 7 al 21 o 22 de juny · en horari escolar de tarda

Save The Planet és l'eix d'ambientació del nostre casal de Jornada Intensiva

SAVE THE PLANET és una nova aventura, on aprendrem el que necessita el nostre planeta perquè visqui molts anys

Estem vivint el moment més important per al futur de la humanitat. Per a viure en aquest meravellós planeta durant milers d’anys més, necessitem prendre decisions importants i saber com podem actuar per cuidar-lo i preservar-hi la vida.

Els nens i les nenes som el futur de la humanitat, i nosaltres volem crear un planeta encara més bonic, amb més boscos i animals, amb menys residus, amb menys contaminació, i amb uns valors que facin una convivència agradable per a tots i totes.

Durant aquesta aventura, aprendrem moltes coses i viurem experiències molt enriquidores

 • Aprendrem maneres de reciclar i reutilitzar de manera original.
 • Coneixerem els efectes negatius de l’ús de plàstics i com afecten als boscos, oceans i als animals.
 • Aprendrem maneres d’estalviar energia i elements de consum que afavoreixen al planeta.
 • Viurem experiències reals com la de plantar un arbre (o planta).
 • Aprendrem a través de dinàmiques, jocs, contes, manualitats…
 • Sortirem molt a l’exterior.
 • I sobretot… Jugarem!

CASALS

Els nostres casals +KESTIU responen a una demanda social que permet fer compatibles els horaris laborals de les famílies amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars.

Proposem als infants un gran ventall d’activitats de lleure de caràcter educatiu amb les que gaudir l’estiu d’una forma divertida i participativa. És una activitat extraordinària que té unes característiques pròpies:
 • Es treballa en l’educació en valors gràcies a una proposta educativa i d’activitats adequada i de qualitat.
 • Es realitzen sortides adaptades a cada grup d’edat.
 • S’esdevenen vincles afectius entre els infants o joves i amb l’equip de treball.
 • Es treballa l’adquisició de coneixements a partir d’activitats lúdic-educatives amb continguts específics en funció de la demanda de les famílies.
 • S’afavoreix la relació fluida entre les famílies i l’equip de monitors/es.

OBJECTIUS GENERALS

L’organització de casals d’estiu i d’activitats de vacances de +Klleure es fa a partir d’uns objectius generals que es revisen i actualitzen anualment.

 • Aconseguir que els infants gaudeixin del casal a partir d’una programació atractiva d’activitats de caire lúdic .
 • Afavorir l’autonomia i el creixement i desenvolupament personal dels infants a partir de noves vivències i experiències.
 • Potenciar la relació entre els nens i nenes participants afavorint l’establiment de vincles i relacions d’amistat i evitant situacions de discriminació o marginació.
 • Potenciar el paper actiu i participatiu dels nens i nenes en l’execució de les activitats.
 • Afavorir la descoberta i la interrelació amb l’entorn natural, social i cultural proper.
 • Potenciar la creativitat dels infants.

A +klleure gestionem diversos casals d’estiu, cadascun d’ells amb les seves particularitats i singularitats. Aconseguir una línia de treball uniforme de tots ells, però mantenint l’especificitat de cadascun és un repte important que s’assoleix a partir d’un esquema organitzatiu que s’ha anat consolidant amb el pas dels anys.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.