CASALS
DE VACANCES

CASAL SAVE THE PLANET

CASALS +khivern

CASALS ESTIU

CASALS DE NADAL 2021 - 2022

+KHIVERN

Del 27 de desembre del 2021 al 5 de gener del 2022

Aquest Nadal us esperem al nostre CAMPUS +KHIVERN per gaudir d’aquests dies màgics, plens d’aventures i jocs!

No us perdeu les nostres propostes, tallers de cuina, activitats de robòtica amb TBKids, sortida a la pista de gel, jocs, gimcanes, manualitats, històries… tot en un entorn fantàstic i segur pels infants.

Campus per nens de P3 a 6è de primària!

 

DATES
Del 27 de desembre del 2021 al 5 de gener del 2022 .
 
LLOC
Escola Vedruna Vilafranca

HORARI
– Campus de 9.00 a 13.30 hores.
– Servei d’acollida de 7.50 a 9.00 hores.
– Servei de carmanyola de 13.30 a 15.00 hores.

Si et vols assegurar la plaça apunta‘t abans del 10 de desembre i no pagaràs fins al 21 de desembre.

CASAL DE JORNADA INTENSIVA PER A ESCOLES

SAVE THE PLANET

Del 7 al 21 o 22 de juny · en horari escolar de tarda

Save The Planet és l'eix d'ambientació del nostre casal de Jornada Intensiva

SAVE THE PLANET és una nova aventura, on aprendrem el que necessita el nostre planeta perquè visqui molts anys

Estem vivint el moment més important per al futur de la humanitat. Per a viure en aquest meravellós planeta durant milers d’anys més, necessitem prendre decisions importants i saber com podem actuar per cuidar-lo i preservar-hi la vida.

Els nens i les nenes som el futur de la humanitat, i nosaltres volem crear un planeta encara més bonic, amb més boscos i animals, amb menys residus, amb menys contaminació, i amb uns valors que facin una convivència agradable per a tots i totes.

Durant aquesta aventura, aprendrem moltes coses i viurem experiències molt enriquidores

 • Aprendrem maneres de reciclar i reutilitzar de manera original.
 • Coneixerem els efectes negatius de l’ús de plàstics i com afecten als boscos, oceans i als animals.
 • Aprendrem maneres d’estalviar energia i elements de consum que afavoreixen al planeta.
 • Viurem experiències reals com la de plantar un arbre (o planta).
 • Aprendrem a través de dinàmiques, jocs, contes, manualitats…
 • Sortirem molt a l’exterior.
 • I sobretot… Jugarem!

CASALS ESTIU 2021

Els nostres casals +KESTIU responen a una demanda social que permet fer compatibles els horaris laborals de les famílies amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars.

+kestiu vedruna

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

UN CASAL DE CINE
ESTIU JOVE

PACS DEL PENEDÈS

EL MÓN DE LA VILA DOMENIO

SANT JAUME DELS DOMENYS

Aquest any serà el primer campus d’estiu organitzat a l’escola Vedruna.

El campus serà per nens de P3 a 6è de primària i per joves de 1r a 4rt ESO.

Sabem que serà un Campus d’Estiu especial i diferent a causa de la Covid-19, però estem segurs que els vostres fills/es es divertiran i gaudiran d’un campus ple d’aventures i experiències.

PERÍODE DEL CAMPUS

DEL 28 AL 30 DE JULIOL

HORARI DEL CAMPUS

DE 9:00 A 13:00 H
(recollida de 13:00 a 13:30h)

SERVEI D'ACOLLIDA

DE 7:50 A 9:00 H

SERVEI MENJADOR

DE 13:00 A 15:00 H

+kestiu vedrunA
infants

Benvinguts al nostre canal de televisió +KTV VEDRUNA!

Les activitats d’aquest campus aniran relacionades amb aquest canal de televisió on els infants crearan diferents programes, documentals, concursos, entrevistes…

Seran els creadors, editors i reporters de +KTV VEDRUNA.

Farem anglès dos dies per setmana amb tots els grups, tallers de robòtica, de cuina, espectacles, sortides per la vila i excursions on l’aventura i la diversió estarà assegurada.

GRUPS
– PETITS: DE P3 A P5
– MITJANS: DE 1R A 3R
– GRANS: DE 4T A 6È

+KESTIU VEDRUNA
JOVE

ESTIU JOVE és una proposta adreçada a nois i noies d’educació secundària (de 1r a 4rt ESO).

El tema del campus de joves serà 1,2,3 Acció! En aquest campus els i les joves duran a terme activitats relacionades amb la televisió, però sent ells els protagonistes i reporters del campus.

Farem activitats relacionades amb l’edició de vídeos, utilitzarem xarxes socials com el Tic Toc creant un perfil privat de l’Estiu Jove Vedruna i durem a terme activitats on el desenvolupament creatiu de cadascú serà el punt fort del casal.

A més a més faran anglès dos dies a la setmana i tindran un seguit d’activitats esportives, gimcanes, tallers d’art mural, de robòtica, sortides per la vila i excursions cada setmana on la diversió està assegurada!

PROMOCIÓ PAGAMENT DUES QUOTES

PAGAMENT DEL 50% DE LA QUOTA EL 12 DE JUNY I EL 50% RESTANT EL 12 DE JULIOL.

DESCOMPTES
Si inscrius a tres o més germans tindràs un 5% de descompte!

PERÍODE D’INSCRIPCIONS

 • 1R PERÍODE D’INSCRIPCIONS: Del 3 al 26 de maig

 • 2N PERÍODE D’INSCRIPCIONS: Del 26 de maig al 12 de juny

CASALS D'ESTIU A pacs del penedès

UN CASAL DE CINE

PER INFANTS DE P3 A 6è DE PRIMÀRIA

El tema del casal d’aquest any és “Un casal de Cine” on acostarem als infants i joves al fantàstic món del cine mitjançant la inspiració de 5 pel·lícules: COCO, WONDER, SOUL, VAIANA, y WALL-E.

Cada setmana trobarem un tema cinematogràfic diferent que ens permetrà treballar la creativitat i la imaginació a través d’activitats, jocs dirigits, manualitats, esports, sortides i molt més!

ESTIU JOVE

PER JOVES DE 1r A 4t d'ESO

ESTIU JOVE PACS CINE

Estiu Jove és una proposta adreçada a nois i noies d’educació secundària (de 1r a 4t d’ESO).

L’eix d’ambientació del casal serà 1,2,3 Acció. En aquest casal els i les joves duran a terme activitats relacionades amb el cine, però sent ells els protagonistes de la pel·lícula.

Farem activitats relacionades amb l’edició de vídeo, utilitzarem xarxes socials com el Tic Toc creant un perfil de l’Estiu Jove de Pacs i durem a terme activitats on el desenvolupament creatiu de cadascú serà el punt fort del casal.

PERÍODE D’INSCRIPCIONS

 • De l’1 al 8 de maig per famílies residents a Pacs del Penedès.
 • Del 9 al 15 de maig per famílies amb familiars directes al poble (avis) i per nens/es escolaritzats a l’escola el Drac que no son residents al poble.
 • Del 16 al 23 de maig per famílies no residents a Pacs del Penedès.

CASALS D'ESTIU A SANT JAUME DELS DOMENYS

EL MÓN DE LA VILA DOMENIO

PER INFANTS DE P3 A 6è DE PRIMÀRIA

Enguany ens endinsem al Món de la Vila Domenio.

A través del joc i de moltes aventures úniques descobrirem l’antic poble de Sant Jaume dels Domenys, anomenat Vila Domenio.

Un parell de romans ens acompanyaran en aquesta màgica aventura on experimentarem i descobrirem aquest meravellós món.

Haurem d’acompanyar-los en aquesta aventura i fer tot el possible per recuperar l’antiga Vila Domenio.

Ens en sortirem?

PERÍODE D’INSCRIPCIONS

DE L’1 AL 23 DE MAIG

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.