FESTES D’ANIVERSARI PER INFANTS I JOVES

Estàs buscant el lloc perfecte per organitzar una festa d’aniversari inoblidable pel teu fill/a? No busquis més! A +klleure ens especialitzem a crear moments màgics i divertits per als més petits i joves de la casa

El nostre equip d’experts s’encarregarà de que la festa d’aniversari dels vostres fills sigui un esdeveniment especial i ple d’alegria!

Tenim diferents activitats i tallers per triar:

BUNGEE

Els nens/es experimentaran l'emoció de saltar i volar en un entorn controlat i supervisat per professionals experts.

JUMPING

es nostres classes de jumping per a festes d'aniversaris estan dissenyades perquè els participants passin una estona divertida saltant sobre els trampolins.Un monitor/a experimentat dinamitzarà la festa perquè els infants i joves s'ho passin d'allò més bé.

SPA

Deixa que els teus fills/es experimentin la màgia de la nostra activitat de spa, relaxació i atencions necessàries per la seva pell . Amb aquesta activitat la diversió i la cura personal s'uneixen en una experiència inoblidable!

PETIT XEF

Hem creat una experiència culinària única perquè els xefs petits de la casa es diverteixin mentre aprenen a cuinar. Les nostres Festes de Cuina són la manera perfecta de celebrar aniversaris i esdeveniments especials de manera deliciosa i educativa.

TALLERS MANUALS

Hem dissenyat una experiència única perquè els petits artistes donin curs a la seva imaginació i creïn records especials en aquest dia especial. Les nostres manualitats per a festes d'aniversari són la manera perfecta d'afegir un toc creatiu i personal a qualsevol celebració. Podem fer Hama Beats, Tye Dye i altres creacions originals.

TALLERS TECNOLÒGICS

Són la manera perfecta de celebrar un aniversari mentre els nens exploren el món fascinant de la tecnologia i la creativitat. Els nens participaran en emocionants projectes tecnològics que fomenten la creativitat i el pensament lògic mentre es diverteixen. Adaptem els tallers a l'edat i els interessos del teu fill perquè l'experiència sigui a mida i enriquidora. Des de la programació de robots fins a la creació de videojocs simples, els nostres tallers permeten als nens explorar-ne la creativitat i desenvolupar habilitats tecnològiques.

Festes d’aniversari nocturnes

Sabem que els aniversaris són moments especials que han de ser inoblidables. És per això que hem creat una experiència única: una festa d’aniversari on els nens/es i joves poden passar la nit al nostre local, amb monitors dedicats a supervisar-ne la diversió i la seguretat durant tota la nit!

Per què escollir la nostra Festa d’Aniversari Nocturna?

  • Diversió sense fi: El nostre local és ple d’emocionants activitats i jocs per mantenir els nens entretinguts durant tota la nit.
  • Aventura nocturna: Vols experimentar la màgia de passar la nit en un lloc ple de diversió? Aquesta és la teva oportunitat!
  • Monitors dedicats: El nostre equip de monitors/es altament capacitats estarà present en tot moment per garantir que els nens estiguin segurs i supervisats mentre gaudeixen de la diversió.
  • Sopar i esmorzar inclosos: Incloem un deliciós sopar i un esmorzar perquè els nens/es es recarreguin d’energia i continuïn la diversió.
  • Festa personalitzada: Adaptem l’experiència a les preferències i edats dels nens/es oferint discoteca, bingo musical, cinema… perquè aquesta nit sigui màgica per a tots els participants.

Dona-li al teu fill/A una festa d’aniversari que mai oblidarà!

Reserva la data de l’aniversari del teu fill/a amb nosaltres i deixa’ns encarregar de tots els detalls. Ens assegurarem que la celebració sigui inoblidable per al teu fill/a ja sigui infant com a jove. Ens adaptem a totes les edats.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.