QUI SOM?

Som una empresa catalana creada el 2011 amb una àmplia experiència gestionant serveis de lleure i esport en diverses escoles, instituts i ajuntaments d’arreu del Penedès, Anoia i Garraf.

Gràcies a la confiança dels nostres clients, a la implicació de tot l’equip i a l’esperit de millora i innovació constant ens hem consolidat com una empresa referent al sector.

Els nostres orígens es troben al món del lleure, fet que ens singularitza per les nostres propostes pedagògiques d’alt valor que són la base del nostre projecte.

La nostra finalitat és complementar l’educació i el lleure, amb activitats que ajudin a adaptar als infants i joves al nou entorn i a les tendències futures amb mètodes innovadors.

Els nostres projectes apliquen metodologies específiques i innovadores fonamentals per a la funció educadora dels nostres infants i joves per adaptar-se a un entorn cada cop més dinàmic i complex.

El nostre equip

El nostre equip està format per coordinadors i monitors dinàmics, implicats en el nostre projecte educatiu i de lleure.

+kelleure disposa d’una estructura tècnica encarregada de donar suport a una gestió integral del projecte, amb una interlocució directa amb el client.

MISSIÓ

Entenem l’educació no formal com un espai d’educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d’aprenentatge i diversió.

visió

Oferir una alternativa de proximitat, personalitzada i adaptada als nostres clients. Fomentar el treball en xarxa, la convivència i el respecte vers les persones. Promoure la inclusió.

valors

Responsabilitat, proximitat i qualitat, tolerància i respecte, cooperativitat, creativitat, iil·lusió i innovació.

Què fem pels infants I JOVES?

Oferim diverses activitats extraescolars, menjadors escolars, tallers i casals de vacances on els infants i joves poden aprendre, desenvolupar-se i créixer gràcies a un servei de qualitat.

Què fem pels adults?

Realitzem diverses activitats educatives, físiques i esportives que aporten el què cadascú necessita per la seva vida

Què fem per les empreses?

Realitzem activitats de Team Building, tallers esporàdics i activitats esportives i lúdiques setmanals.

Coneix als monitors i a les monitores de +Klleure

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web:

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.