CLASSES DIRIGIDES

POWER JUMPING a FLY FIT

Les nostres classes estan dissenyades per a persones de totes les edats i nivells de condició física, i t’ajudaran a desenvolupar força, flexibilitat i una connexió profunda amb el teu propi cos.

Per què triar les classes de Power Jumping?

Tonifica el teu cos

Saltar en un trampolí activa múltiples grups musculars, ajudant a tonificar els braços, les cames i l'abdomen. És una manera eficaç de fer exercici sense haver de fer repeticions tedioses.

Augmenta la teva resistència

Les classes de Power Jumping milloraran la vostra resistència cardiovascular i augmentaran la vostra capacitat pulmonar. Això significa que podreu mantenir-vos actius durant més temps sense cansar-vos.

Redueix l'impacte

El trampolí absorbeix l'impacte del salt, protegint les articulacions. Això fa que sigui una opció ideal per a aquells que tenen problemes d'articulacions o volen evitar lesions.

Allibera l'estrès

Saltar en un trampolí és una manera fantàstica de desconnectar i alliberar l'estrès. L'alegria que sentireu mentre salteu us farà oblidar les preocupacions i us farà sentir més relaxats.

Demana informació per WhatsApp

Les nostres classes

Les classes de Power Jumping a les nostres instal·lacions estan dissenyades per a persones de totes les edats i nivells de condició física. Els nostres instructors altament qualificats us guiaran a través d’una sessió divertida i enèrgica que us deixarà amb ganes de més.

Les places són limitades, així que no perdeu l’oportunitat d’unir-vos a aquesta divertida i saludable experiència.

Ara és el moment de fer el salt cap a un estil de vida més saludable i divertit

Us esperem a les nostres classes de Power Jumping per començar a saltar cap a un nou i emocionant viatge cap a la salut i la diversió!

Vine a practicar el BUNGEE A FLY FIT

El Bungee és un esport revolucionari on es treballa tota la musculatura del cos

LLOC
C/ Eugeni d’ors 8-10
Vilafranca del Penedès

Els participants es pengen a través d’un arnès en una corda elàstica i es realitzen exercicis de forma intensiva, afavorint cremar calories mentre et diverteixes desafiant la resistència del Bungee.

Està pensat per a tothom, ja que el contacte amb el terra és moderat i les teves articulacions no pateixen tant com en altres esports.
Tens tots els beneficis d’una activitat cardiovascular sumant la resistència de força que oposa l’elàstic.

Té com a objectiu fer un entrenament de resistència i força. Amb sessions d’alta intensitat, s’aconsegueix un complet entrenament.

Creiem que practicar esport no ha de ser un sacrifici sinó un plaer.
Volem transformar 1 hora d’exercici a 1 hora de distracció, desconnexió i LLIBERTAT.

Tant se val l’edat, el pes o la forma física que tinguis, si el teu objectiu és fer esport de manera divertida, aquesta és la teva activitat.

Amb aquesta activitat:

  • Milloraràs la força i la massa muscular
  • Milloraràs la coordinació i augmentaràs la teva consciència corporal
  • Cremaràs calories
  • Augmentaràs la resistència cardiovascular
  • Milloraràs la mobilitat articular
  • Alliberaràs les hormones de la felicitat: Serotonina, endorfina, dopamina etc.

Som pioners amb aquesta activitat tan innovadora.

BALLA, SALTA I VOLA AMB NOSALTRES!

Notícia sobre la pràctica del Bungee a les notícies d’Antena 3

Descobreix el Poder del Pilates a FLY FIT

Les nostres classes estan dissenyades per a persones de totes les edats i nivells de condició física, i t’ajudaran a desenvolupar força, flexibilitat i una connexió profunda amb el teu propi cos.

Per què escollir les nostres classes de Pilates?

Instructors Experts

El nostre equip d'instructors altament capacitats i certificats us guiarà en cada pas del camí. Ells et proporcionaran l'atenció personalitzada que necessites per assolir les teves metes de fitness de manera segura i efectiva.

Varietat de Classes

Oferim una àmplia varietat de classes de Pilates, des de Pilates clàssic fins a Pilates amb fitball i classes personals. Sigui quin sigui el teu objectiu, tenim una classe que s'adapta a tu.

Ambient Amigable

A +klleure creem un ambient acollidor i amigable. Et sentiràs com a casa des del primer dia i formaràs part de la nostra comunitat d'entusiastes del Pilates.

Beneficis per al Cos i la Ment

El Pilates no sols enforteix el teu cos, sinó que també calma la teva ment i redueix l'estrès. Experimenta una sensació de benestar duradora després de cada classe.

HORARIS

A punt per començar el teu viatge cap a una versió més forta i equilibrada de tu mateix?

* Amb possibilitat d’augmentar classes segons les teves necessitats.

Reserva la teva plaça avui mateixi descobreix per què el Pilates de Fly Fit és l’elecció perfecta per a tu!

No esperis més. El teu cos i ment t’ho agrairan!

Estem compromesos amb el teu benestar i esperem acompanyar-te en el teu viatge cap a una vida més saludable i equilibrada.

Contacta amb nosaltres per WhatsApp

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: