La Màgia de Saltar en els entrenaments

Benvinguts a un viatge emocionant on la diversió es troba amb el fitness! En aquest article, ens submergirem en el fascinant univers de l’entrenament a les classes de Jumping. Aquest tipus d’entrenament no només millora la teva salut cardiovascular i enforteix els músculs, sinó que també allibera endorfines, aquestes meravelloses hormones de la felicitat. Avorrida la teva rutina d’exercicis? Amb el Jumping, cada salt és una aventura, i cada classe és una festa pel teu cos i ment.

 

 

Elevant l’Entrenament a Noves Altures

1. Cardio Explosiu
Avorrit de les rutines de cardio tradicionals? Les classes de Jumping porten l’entrenament cardiovascular a noves alçades, literalment. Els salts al trampolí no només són divertits, sinó que també ofereixen un exercici cardiovascular efectiu. Mantè el teu cor bategant a un ritme vibrant mentre gaudeixes de la pujada d’endorfines.

2. Tonificació Muscular Integral
El Jumping no es tracta només de saltar; també involucra una varietat de moviments que tonifiquen diferents grups musculars. Des de cames i glutis fins a abdominals i braços, cada salt contribueix a esculpir i enfortir el teu cos de manera integral.

3. Crema de Calories en Mode Divertit
Qui va dir que cremar calories havia de ser avorrit? Les classes de Jumping converteixen la crema de calories en una experiència emocionant. Saltar al trampolí augmenta la crema de calories de manera significativa, cosa que t’ajuda a assolir els teus objectius de pes de manera divertida i eficient.

 

L’Experiència d’Entrenament a Jumping

1. Varietat de Moviments
Des de simples salts fins a moviments més avançats, les classes de Jumping ofereixen una gran varietat d’exercicis. Els nostres instructors experts guien els participants a través de seqüències dinàmiques que desafien tant el cos com la ment. La diversitat de moviments manté l’entrenament fresc i emocionant.

2. Ritme i Coordinació
El ritme contagiós de la música a les classes de Jumping no només afegeix diversió, sinó que també millora la coordinació i el sentit del ritme. Saltar al compàs de la música no només és estimulant, sinó que també proporciona beneficis cognitius addicionals al entrenament.

3. Adaptabilitat per a Tots els Nivells
Una de les belleses del Jumping és la seva accessibilitat. Es pot adaptar a diferents nivells de condició física, des de principiants fins a atletes experimentats. L’estructura de la classe permet a cada participant avançar al seu propi ritme, sense importar-ne l’experiència prèvia.

Conclusió: Salta cap a un Estil de Vida Actiu i Divertit

Estàs llest per elevar la teva rutina d’entrenament a noves alçades?

Si cerques una forma emocionant i efectiva de mantenir el teu cos en forma mentre et diverteixes, el Jumping és la resposta. Així que, què esperes? Salta cap a un estil de vida actiu i divertit amb el meravellós món del Jumping! El teu cos i la teva ment t’ho agrairan. Ens veiem a la propera classe!

 

Mira el vídeo a instagram

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: