TALLERS DE FACE I BODY PAINTING

Has pensat que fer amb els joves del teu poble per aquest carnaval?

A +klleure t’oferim un taller de maquillatge de fantasia professional perquè els i les joves aprenguin les tècniques més innovadores i usades en el món del maquillatge, per a joves que no tinguin coneixements previs i per aquells que vulguin aprofundir en les noves tècniques del mercat.

 

 

Les tècniques que s’ensenyen tenen diversos graus de dificultat per a les persones que ja tinguin un coneixement previ de maquillatge. L’objectiu principal és motivar i incentivar la creativitat dels participants per fer un automaquillatge on puguin expressar emocions i gaudir del moment sense preocupar-se pel resultat final. D’aquesta manera solen aconseguir resultats molt bons i ganes de continuar practicant.S’explicaran maquillatges fàcils de fer amb detalls que puguin ser vists de prop, però que tinguin també impacte a distància. Es farà ús de les tendències actuals en què predomina la purpurina i els vidres.

DINÀMICA DEL TALLER
En aquest taller s’expliquen diverses tècniques de difuminat i l’ús del maquillatge a l’aigua per a Face i Body Painting, i la teoria del color perquè es puguin obtenir millors contrastos amb la pell i poder expressar emocions mitjançant els colors elegits. Posterior a això es donaran alguns exemples de maquillatges perquè posteriorment tots els participants puguin practicar les tècniques apreses i realitzar un maquillatge creatiu i ideal per a carnavals.

MATERIALS
Utilitzem únicament pintures i productes cosmètics d’ús professional, de la més alta qualitat, hipoal·lèrgics i homologats per la Unió Europea, així s’evita tenir qualsevol problema d’al.lèrgies. Portem camerinos individuals perquè cada jove pugui tenir el seu espai de treball.

Vídeo Face i Body Painting +Klleure

Per carnaval tot s’hi val!!

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar el teu pressupost.

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: