SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

Aqua balance, l’activitat que està revolucionant les piscines d’arreu del món

Avui us venim a presentar una nova disciplina que està revolucionant les piscines d’arreu del món: L’AQUA BALANCE. A +Klleure som pioners d’aquesta activitat a la nostra zona.

Si mai has escoltat parlar del Aqua Balance, aquesta és la teva oportunitat per saber una mica més d’aquesta activitat que cada vegada té més seguidors.

L’Aqua Balance és una activitat que es realitza dins l’aigua, busca el control intern i extern del cos mitjançant exercicis de tota mena. És ideal per practicar sobretot a l’estiu ja que exercites tot el teu cos a la vegada que et remulles.

La singularitat del treball en l’aigua és que els exercicis es fan en permanent desequilibri ja que quan treballem en flotació no hi ha cap punt de suport fix on estabilitzar-se i tot l’esforç per a equilibrar-se

sorgeix del centre del cos. Això fa que la riquesa del treball sigui major.

Els estudis científics han demostrat els beneficis que aporta realitzar activitat física dins l’aigua. Aquesta en concret aporta els següents:

  • millora l’equilibri
  • corregeix la propiocepció
  • augmenta la força de l’usuari
  • aconsegueixes més resistència

L’avantatge que té l’Aqua Balance és que es pot treballar amb diferents intensitats i per tant, es pot adaptar a diferents nivells de forma física. Es poden realitzar diversos exercicis de tota mena, tots amb uns objectius diferents per millorar l’estabilitat del cos per complet, des d’exercicis funcionals, cardiovasculars, pilates, ioga fins a més específics de propiocepció.

Si encara no has provat aquesta activitat, no dubtis en fer-ho. Faràs exercici dins l’aigua d’una forma molt divertida! A continuació us deixem un vídeo perquè pugueu veure com es realitzen les nostres classes.

 

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo

 

 

 

No Comments

Comments are closed.

To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484