Aqua balance, l’activitat que està revolucionant les piscines d’arreu del món

Avui us venim a presentar una nova disciplina que està revolucionant les piscines d’arreu del món: L’AQUA BALANCE. A +Klleure som pioners d’aquesta activitat a la nostra zona.

Si mai has escoltat parlar del Aqua Balance, aquesta és la teva oportunitat per saber una mica més d’aquesta activitat que cada vegada té més seguidors.

L’Aqua Balance és una activitat que es realitza dins l’aigua, busca el control intern i extern del cos mitjançant exercicis de tota mena. És ideal per practicar sobretot a l’estiu ja que exercites tot el teu cos a la vegada que et remulles.

La singularitat del treball en l’aigua és que els exercicis es fan en permanent desequilibri ja que quan treballem en flotació no hi ha cap punt de suport fix on estabilitzar-se i tot l’esforç per a equilibrar-se

sorgeix del centre del cos. Això fa que la riquesa del treball sigui major.

Els estudis científics han demostrat els beneficis que aporta realitzar activitat física dins l’aigua. Aquesta en concret aporta els següents:

  • millora l’equilibri
  • corregeix la propiocepció
  • augmenta la força de l’usuari
  • aconsegueixes més resistència

L’avantatge que té l’Aqua Balance és que es pot treballar amb diferents intensitats i per tant, es pot adaptar a diferents nivells de forma física. Es poden realitzar diversos exercicis de tota mena, tots amb uns objectius diferents per millorar l’estabilitat del cos per complet, des d’exercicis funcionals, cardiovasculars, pilates, ioga fins a més específics de propiocepció.

Si encara no has provat aquesta activitat, no dubtis en fer-ho. Faràs exercici dins l’aigua d’una forma molt divertida! A continuació us deixem un vídeo perquè pugueu veure com es realitzen les nostres classes.

 

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo
Cliqueu a la imatge per veure el vídeo

 

 

 

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: