SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

L’activitat extraescolar més TOP del curs 2020-2021

Benvolguts i benvolgudes un cop més al nostre blog! Esperem que estigueu tenint una bona tornada a la rutina. Nosaltres amb molta il·lusió seguim treballant preparant el millor retorn de tots.

Seguint la nostra metodologia vetllem perquè els nens i nenes adquireixin tot un seguit de competències essencials i igual d’importants que les de l’educació formal incloent un ampli ventall de valors. Totes aquestes característiques tenen especial importància en el context de la pandèmia per la COVID-19, tenen la funció d’assumir i ajudar emocionalment amb les conseqüències que ha tingut la crisi i recuperar la convivència amb els altres infants. En aquest sentit l’educació en el lleure és especialment rellevant en la fase postconfinament pels infants i adolescents.

Per seguir endavant amb les extraescolars a +Kelleure hem hagut d’aplicar una sèrie de mesures de prevenció que inclouen: mascareta obligatòria, distància de seguretat, ventilació i desinfecció dels espais i neteja de les mans abans i després de l’activitat.

I ara sí, us expliquem quina és l’activitat extraescolar més TOP del curs 2020-2021.

TOP 1: Play English

En primer lloc tenim l’extraescolar Play English. Aquesta activitat està dirigida a nens  i nenes des d’infantil fins a cicle superior. El nostre objectiu és facilitar l’aprenentatge de la llengua de forma personalitzada amb petits grups.

La programació està basada en un aprenentatge didàctic. Dissenyem el nostre material per tal d’oferir als alumnes una manera d’aprendre anglès divertida a través del joc, conversa, fitxes de suport, materials interactius, etc.

Els nostres infants entraran en una història on tenim 3 protagonistes: en BOO (grups d’infantil) un monstre molt gràcios i la Lovely (cicle inicial) i Starry (cicle mitjà) una heroïna i un heroi que volen salvar el món de la contaminació, i necessiten l’ajuda de tots els nostres infants. La nostra programació, contes, suport digital, històries… estan creades a partir d’aquests monstres, per tal que els nens puguin endinsar-se a la llengua anglesa d’una manera engrescadora i a la vegada enriquidora. El grup de speaking (5è i 6è) són els reporters de televisió que s’encarreguen de transmetre el que està passant al món, explicant com els nostres herois i heroïnes ajuden a salvar-nos de la contaminació que tenim al planeta.

INFANTIL (Cursos de P3 a P5)

Els infants entre tres i sis anys manifesten una forta necessitat de comunicar-se i, en conseqüència, un gran interès en l’adquisició de tota forma de llenguatge verbal i no verbal.

A  +KeLleure busquem que l’aprenentatge sigui vist pels infants com un joc i que a través d’una metodologia funcional s’interessin per aprendre nous conceptes. La representació d’escenes quotidianes, l’explicació de narracions, dramatització d’històries o reproducció de caçons són bon exemple d’activitats que facilitaran l’aprenentatge de la llengua estrangera a l’educació infantil. De forma general, es tracta de vetllar perquè els alumnes s’apropin a la llengua i cultura estrangera, així com a nous models de comunicació.

PRIMÀRIA (Cursos de 1r a 4rt)

A la primària segueix la línia lúdica a les classes per tal de desenvolupar la competència comunicativa dels alumnes en la llengua anglesa. La llengua vehicular és en tot moment l’anglès. Es treballa des d’un clima lúdic, participatiu i engrescador on, mitjançant activitats didàctiques molt variades, els nens desenvolupen habilitats lingüístiques.

Els principals objectius que ens marquem des de l’àrea d’anglès són els següents:

  • Millorar la capacitat comunicativa. Per això s’introduirà tot el coneixement adquirit, estructures i vocabulari a situacions de parla.
  • Ajudar a l’alumne a què prengui consciència de la importància del coneixement de l’anglès en la societat actual, tot plantejant activitats útils i pràctiques que els facin evident la necessitat del seu aprenentatge.
SPEAKING (Cursos de 5è i 6è)

En cicle superior ens centrem per millorar les destreses d’expressió oral i escrita en aquesta llengua. Actualment, saber comunicar-se amb fluïdesa és fonamental per ser competent en la llengua. En aquesta activitat aconseguim que els nens i nenes desenvolupin aquestes habilitats d’expressió mitjançant jocs, treball en parelles, role-plays, notícies d’interès entre d’altres.

Els objectius que pretenem aconseguir amb els nens són:

  • Utilitzar el llenguatge com a instrument de comunicació, millorant així la seva competència comunicativa.
  • Utilitzar el vocabulari bàsic per fer converses senzilles.
  • Recrear, simbolitzar i reproduir textos escrits a través d’altres formes d’expressió (corporal, plàstica, etc.)

 

Aquestes són les nostres carpetes de l’extraescolar Play English!

 

A continuació us deixem en seguit de fotos de l’extraescolar.

 

To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484