La llista de les extraescolars més originals de +KeLleure

Benvolguts i benvolgudes un dia més al nostre blog! 🙂

Seguint amb el post anterior, avui us venim a presentar les altres activitats més originals que oferim a +KeLleure.

TOP 2: Cuina

En el TOP 2 ens trobem amb l’extraescolar de Cuina. Durant la infància és el millor moment per a que els nens adquireixin uns bons hàbits d’alimentació saludable, sobretot en el que es refereix a varietat d’aliments i al gust d’aquests.

L’objectiu d’aquesta extraescolar, és apropar als nens d’una manera molt pràctica, hàbits d’una bona alimentació. La nostra metodologia és treballar a partir de la piràmide dels aliments ajudant a adquirir nous hàbits d’una alimentació saludable. A més, també repercutir positivament en el seu estat de salut, així com en la seva habilitat d’aprendre, comunicar-se amb els demés, pensar i racionalitzar.

Fomentem la seva pròpia creativitat i iniciativa a l’hora de fer les receptes a la vegada que descobreixen nous aliments, estris, aprendre a tallar, pelar i  hàbits d’higiene a la cuina. Les classes estan recolzades per material didàctic com “tast a cegues”, jocs i molt més.

Ensenyem a fer plats fàcils freds, calents, postres divertits i saludables amb varietat d’aliments tradicionals. Elaborem els plats amb aliments de temporada i aprenem quins creixen a cada estació de l’any, com cuinar-los i presentar-los de forma creativa. Disposem de tot el material necessari i el portem a l’escola  per poder realitzar les receptes.

TOP 3: Skate i Scooter

En següent lloc trobem l’activitat de Skate i Scooter. Amb la nostra escola +KSKATE som pioners a la zona del Penedès. Volem promoure l’ensenyament d’aquestes activitats de forma segura, a més de l’aprenentatge de valors com la constància i la disciplina.

Ens endinsem a l’activitat esportiva més de moda pels nens i nenes actualment. Aquest esport requereix de molta concentració i esforç, però també d’una prèvia instrucció i aprenentatge de tècniques i estratègies per saber com realitzar els trucs sense perill de fer-se mal.

Aportem tot el material necessari per poder realitzar aquesta activitat a l’escola. Portem tot l’atretzzo i material per fer circuits com rampes, barres, box… A més del material personal com skates, cascs i proteccions per a tots aquells que no disposin del material individual.

TOP 4: Costura Creativa

En quart lloc trobem l’activitat de Costura Creativa. Treballem a través de tallers pràctics i creatius realitzant manualitats tèxtils i donem a conèixer el valor del que està fet a mà.

Els nens i nenes aprenen a treballar amb materials tèxtils com la llana, fil i tela mentre apliquen tècniques tradicionals i innovadores com el patchwork. Aprenen a desenvolupar la seva imaginació per crear els seus propis dissenys i fer els patrons. Creant roba, accessoris, bosses, motxilles i molt més.

L’objectiu d’aquesta extraescolar és estimular la creativitat i activar la sensibilitat cap a l’artesania tèxtil de manera pràctica , agradable i divertida. Sense oblidar-nos de la col·laboració amb la resta de companys i companyes.

TOP 5: Dansa i Ball moder

Finalment, ens trobem amb la Dansa i el Ball Modern que són les nostres extraescolars on els nens i nenes s’endinsen en el ball amb la finalitat de divertir-se.

Els alumnes aprenen a conèixer el seu propi cos i relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment. El nostre objectiu és que els alumnes aprenguin a moure’s al ritme dels diferents estils musicals de manera individual i en grup. Durant l’hora de classe es treballarà la sincronització de braços i cames ,costat dret i esquerra, el ritme de la música… amb la finalitat d’aprendre una coreografia grupal.

Treballen i potencien al màxim la seva creativitat creant coreografies al ritme de la música. Desenvolupen la coordinació, memòria i sentit del ritme. A més de posar en pràctica valors com el compromís, esforç, autoaprenentatge i la companyia. Tot això es treballa de manera dinàmica i a partir de propostes lúdiques.

Per si voleu fer una ullada a totes les nostres extraescolars us deixem el link clicant aquí.

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: