COLÒNIES +KSTAGE

Benvinguts i benvingudes al nostre blog! Aquí us anirem explicant quins són els serveis que +klleure us ofereix. Estigueu atents! Un dels serveis en el que estem treballant ara són les colònies +kstage.

Dins de les colònies +kstage podem trobar, d’una banda les colònies de caps de setmana o períodes de vacances escolars amb diferents temàtiques. També oferim unes colònies per grups prèviament formats, com són equips esportius, grups de classe, escoles de música o dansa que volen treballar la cohesió.

Envoltats d’un entorn natural diferent a l’habitual, els nens no només viuran una gran experiència sinó que posaran en pràctica aspectes que mai havien viscut, emocions, diversió i viure en un entorn totalment nou, juntament amb nens amb els quals compartiran mil moments inoblidables.

Anar de colònies és l’aventura de créixer personalment. Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals com són l’autonomia i la convivència amb altres companys. Alhora els nens tindran l’oportunitat de desenvolupar diverses habilitats i intel·ligències mentre realitzen les activitats, pensades sobretot, per estimular la seva creativitat i imaginació. El que està clar és que tots els infants que van de colònies tornen amb la  motxilla plena de vivències i moments que els acompanyaran tota la vida.

 

Si voleu que els vostres fills gaudeixin al màxim alhora que aprenen, +klleure us ho concedeix. Nosaltres apostem per l’aprenentatge a través del lleure i oferim un seguit de colònies amb diverses temàtiques, que s’adapten a les preferències que avui en dia tenen els nostres infants, perquè pugueu escollir juntament amb els vostres fills aquella que s’adapti als seus interessos. En el cas de les colònies de cohesió, aquella temàtica que voleu treballar conjuntament amb el vostre grup!

 

Vols endinsar-te en el món +kstage? Doncs som-hi!!

 

Colònies caps de setmana

Les colònies de caps de setmana o períodes de vacances escolars es realitzen en cases de colònies a la zona del Penedès i Garraf. Tenen una finalitat social i educativa en el lleure, a través de

diverses temàtiques els nens es divertiran mentre aprenen. Les diferents temàtiques són: colònies en anglès, Montser’s Got Talent i multiaventura. Podràs trobar des de una inmersió lingüística en anglès fins a unes colònies on realitzaràs jocs d’aventura. Vine i viuràs moments inoblidables amb altres nens i nenes!

 

 

Colònies Som Equip

Aquestes colònies són dirigides a grups prèviament formats com equips esportius, grups de classe, escoles de música o dansa, etc. Són uns dies on es treballarà el Team Building o la construcció d’equips. És molt important que l’equip estigui ben cohesionat per obtenir millors resultats. Les diferents temàtiques són: detectius, emociona-t, multiaventura i natura. Vine i reforça el treball cooperatiu mentre et diverteixes amb els membres del teu grup!

 

 

 

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: