SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

COLÒNIES +KSTAGE

Benvinguts i benvingudes al nostre blog! Aquí us anirem explicant quins són els serveis que +klleure us ofereix. Estigueu atents! Un dels serveis en el que estem treballant ara són les colònies +kstage.

Dins de les colònies +kstage podem trobar, d’una banda les colònies de caps de setmana o períodes de vacances escolars amb diferents temàtiques. També oferim unes colònies per grups prèviament formats, com són equips esportius, grups de classe, escoles de música o dansa que volen treballar la cohesió.

Envoltats d’un entorn natural diferent a l’habitual, els nens no només viuran una gran experiència sinó que posaran en pràctica aspectes que mai havien viscut, emocions, diversió i viure en un entorn totalment nou, juntament amb nens amb els quals compartiran mil moments inoblidables.

Anar de colònies és l’aventura de créixer personalment. Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals com són l’autonomia i la convivència amb altres companys. Alhora els nens tindran l’oportunitat de desenvolupar diverses habilitats i intel·ligències mentre realitzen les activitats, pensades sobretot, per estimular la seva creativitat i imaginació. El que està clar és que tots els infants que van de colònies tornen amb la  motxilla plena de vivències i moments que els acompanyaran tota la vida.

 

Si voleu que els vostres fills gaudeixin al màxim alhora que aprenen, +klleure us ho concedeix. Nosaltres apostem per l’aprenentatge a través del lleure i oferim un seguit de colònies amb diverses temàtiques, que s’adapten a les preferències que avui en dia tenen els nostres infants, perquè pugueu escollir juntament amb els vostres fills aquella que s’adapti als seus interessos. En el cas de les colònies de cohesió, aquella temàtica que voleu treballar conjuntament amb el vostre grup!

 

Vols endinsar-te en el món +kstage? Doncs som-hi!!

 

Colònies caps de setmana

Les colònies de caps de setmana o períodes de vacances escolars es realitzen en cases de colònies a la zona del Penedès i Garraf. Tenen una finalitat social i educativa en el lleure, a través de

diverses temàtiques els nens es divertiran mentre aprenen. Les diferents temàtiques són: colònies en anglès, Montser’s Got Talent i multiaventura. Podràs trobar des de una inmersió lingüística en anglès fins a unes colònies on realitzaràs jocs d’aventura. Vine i viuràs moments inoblidables amb altres nens i nenes!

 

 

Colònies Som Equip

Aquestes colònies són dirigides a grups prèviament formats com equips esportius, grups de classe, escoles de música o dansa, etc. Són uns dies on es treballarà el Team Building o la construcció d’equips. És molt important que l’equip estigui ben cohesionat per obtenir millors resultats. Les diferents temàtiques són: detectius, emociona-t, multiaventura i natura. Vine i reforça el treball cooperatiu mentre et diverteixes amb els membres del teu grup!

 

 

 

To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484