Assegura l’èxit del teu càmping amb la nostra animació turística

Hola i benvinguts de nou al nostre blog! Avui us volem presentar el nostre servei d’animació turística per oferir a càmpings.

 

La importància de l’animació turística als càmpings

Els nens juguen amb una corda.

L’animació turística en els establiments de vacances és un dels serveis en major índex de repetició. Cada vegada va agafant més importància en càmpings especialitzats en famílies. Aquestes, consideren més important a l’hora de trobar l’establiment idoni que els nens es diverteixin fora de la seva quotidianitat acompanyats d’uns animadors per gaudir de la seva estada.

La figura de l’animador en l’actualitat és un aspecte clau per l’èxit del teu càmping, ja que permet ser un tret diferenciador respecte a la competència. Avui en dia, que un càmping disposi d’un grup d’animació, no és un valor afegit sinó un valor caracteritzador i una condició pel teu establiment.

Per tot això, és important que els equips d’animació siguin professionals i formats multidisciplinarment per poder oferir el millor ventall d’activitats per tot tipus de clients, sense oblidar-nos cap d’ells. Nens, adolescents, adults, fins a la tercera edat. La programació d’activitats ha de ser atractiva i dissenyada prèviament pensant en quines són les necessitats de cada client per tal de transformar el seu temps lliure en experiències inoblidables.

“L’animació turística actua com a palanca d’atracció fent que el turista es decideixi per un càmping en detriment d’un altre”

El nostre servei

A +klleure disposem d’una fórmula plena d’elements que faran que el teu establiment tingui l’èxit assegurat. Tenim un equip jove, format i amb experiència en diferents sectors com idiomes i habilitats en diferents tipologies d’activitats, disposat a crear experiències motivadores pels clients. El nostre departament creatiu està en constant formació perquè els serveis s’adaptin a les tendències que trobem en l’actual societat.

Oferim diversos packs amb diferents activitats per als vostres interessos i, en el cas de no trobar el que vulgueu ens adaptem a les vostres necessitats oferint-vos un servei exclusiu per a vosaltres, tant si sou un petit o gran càmping.

 

Grup monitors

DANSA

Iniciem als nens i nenes a la dansa clàssica i creativa, aprofundint en el treball corporal, espaial i postural. Introduim aspectes tècnics sempre des d’una vessant lúdica.

ZUMBADANCE

Amb aquesta activitat els nens i nenes fan coreografies pensades i estructurades per a cada edat i evolució psicomotriu, segons cada etapa. Aprendran coreografies amb diferents estils de música i ritme.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos

BALLET

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

PILATES

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

PETIT XEF

Amb aquesta activitat desenvoluparan diferents capacitats com planificar, organitzar-se, mesurar ingredients, combinar textures… i alhora treballaran en equip i els educarem per tenir uns bons hàbits alimentaris. Al final de cada trimestre s’emportaran a casa un receptari per cuinar amb els pares allò que han après.

ACROIOGA

Amb l’acroioga fomentaran la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s’introduiran elements d’acrobàcia.

IOGA

El ioga és una activitat recomanada per a tots els nens i nenes. La recerca de l’equilibri i l’harmonia constitueix una bona base perquè en el futur gaudeixin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant per al nen inquiet o actiu com per al tímid o vergonyós, el ioga ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

TEATRE

Plantegem aquesta activitat des de la basant lúdica com a contingut principal, ja que facilita un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposa i motiva activament als nens i nenes. L’objectiu és despertar el plaer per l’expressió i la creativitat aconseguint que s’alliberin de perjudicis i/o timideses.

TEATRE MUSICAL

La dansa clàssica és una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida per ballar totes les altres danses. A les nostres classes, els infants aprofundiran en el treball corporal i espacial des d’una basant lúdica.

TARDA DE SOMINS

Amb aquesta activitat les nenes i nens s’iniciaran al pilates i treballaran la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la concentració per a millorar aspectes físics i educar el cos per un futur.

HOLA!

En què et podem ajudar?

Escriu-nos

O busca el contingut dintre la nostra pàgina web: