SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

Assegura l’èxit del teu càmping amb la nostra animació turística

Hola i benvinguts de nou al nostre blog! Avui us volem presentar el nostre servei d’animació turística per oferir a càmpings.

 

La importància de l’animació turística als càmpings

Els nens juguen amb una corda.

L’animació turística en els establiments de vacances és un dels serveis en major índex de repetició. Cada vegada va agafant més importància en càmpings especialitzats en famílies. Aquestes, consideren més important a l’hora de trobar l’establiment idoni que els nens es diverteixin fora de la seva quotidianitat acompanyats d’uns animadors per gaudir de la seva estada.

La figura de l’animador en l’actualitat és un aspecte clau per l’èxit del teu càmping, ja que permet ser un tret diferenciador respecte a la competència. Avui en dia, que un càmping disposi d’un grup d’animació, no és un valor afegit sinó un valor caracteritzador i una condició pel teu establiment.

Per tot això, és important que els equips d’animació siguin professionals i formats multidisciplinarment per poder oferir el millor ventall d’activitats per tot tipus de clients, sense oblidar-nos cap d’ells. Nens, adolescents, adults, fins a la tercera edat. La programació d’activitats ha de ser atractiva i dissenyada prèviament pensant en quines són les necessitats de cada client per tal de transformar el seu temps lliure en experiències inoblidables.

“L’animació turística actua com a palanca d’atracció fent que el turista es decideixi per un càmping en detriment d’un altre”

El nostre servei

A +klleure disposem d’una fórmula plena d’elements que faran que el teu establiment tingui l’èxit assegurat. Tenim un equip jove, format i amb experiència en diferents sectors com idiomes i habilitats en diferents tipologies d’activitats, disposat a crear experiències motivadores pels clients. El nostre departament creatiu està en constant formació perquè els serveis s’adaptin a les tendències que trobem en l’actual societat.

Oferim diversos packs amb diferents activitats per als vostres interessos i, en el cas de no trobar el que vulgueu ens adaptem a les vostres necessitats oferint-vos un servei exclusiu per a vosaltres, tant si sou un petit o gran càmping.

 

Grup monitors

To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484