SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 652 909 606

Tallers per a joves

Des de +kelleure, creiem que els joves són una part molt important dins la nostra societat, per això hem creat aquest projecte on us oferim diversos tallers i cursos destinats a joves, amb un interès comú.

A +klleure entenem que tot i la nostra amplia oferta, podeu necessitar cobrir una demanda específica o posar en pràctica la idea que heu tingut.
Per això, a banda dels nostres tallers, el nostre equip buscarà, remenarà i farà mans i mànigues per portar a terme la vostra idea.
No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres idees. Ens posarem a treballar d’immediat!

Tallers en familia

Els tallers en família que us proposem, els fem a traves d’una metodologia lúdica, dinàmica i participativa. Creem espais per aprendre conceptes, experiències i realitats conjuntament en família.

Avui en dia, el treball i l'estrès, entre altres coses, consumeixen el nostre temps per compartir amb els petits, de manera que un esdeveniment on participar amb ells activament , genera bells i sans records en les seves vides i es converteix en un escenari genial.
Cal assenyalar que aquestes propostes amb fills sempre generen un efecte positiu
abans, durant i després de l'activitat.
Pares, mares i fills assisteixen a l'esdeveniment amb expectatives i il·lusions , i surten amb una experiència altament enriquidora.
En moltes ocasions , la manca de temps o el cansament fa que els pares no tinguin el temps suficient per passar una estona lúdica amb els seus fills , el que fa que el
contacte entre ells es redueixi notablement.
Per evitar aquestes situacions, em creat aquests tallers per tal d’oferir un espai de
trobada en què pares i fills puguin gaudir de la companyia mútua.

To Top