SERVEIS EDUCATIUS I DE LLEURE | TRUCA AL 645 627 627

Us oferim una proposta amplia de tallers urbans on es treballa l’art, les diferents danses urbanes, els ritmes i els esports d’actualitat, on els joves se senten identificats.

Mitjançant la participació i el vincle amb els i les participants, duem a terme un procés conjunt i dinàmic, que s’adapta a les noves tendències urbanes.

Skate

Skate i Scooter

Surf Skate

Calistenia Street Workout

Tricking

Shuffle

Pooping, Breakdance

Hip Hop Urbance Styl

K-Pop

Rap

Dj’s

Graffiti

Parkour

Els nostres cursos de cuina són monogràfics i 100% participatius, Impartits per un ampli conjunt de professionals, els quals imparteixen cursos depenent de la seva especialitat concreta. La nostra filosofia és fer que els joves participants aprenguin a cuinar i gaudeixin fent-ho. Per això, aquest taller és un espai per gaudir en companyia i on intercanviar opinions, consells i dubtes relacionats amb el món de la cuina. Mentre cuinem desenvolupem moltes capacitats: planificar, organitzar-se, mesurar els ingredients, combinar textures, colors, aromes.

Cuina Grega

Cuina Japonesa

Cuina Italiana

Tapes Creatives

Cuina Per Festes Tradicionals

Postres Express

Young Xef

Els tallers manuals ajuden a desenvolupar la creativitat dels joves amb la finalitat de què a través de l’aprenentatge de diferents tècniques desenvolupin el seu sentit creatiu i potenciïn la seva autoestima.

Scrapbooking

Midori

Layout

Segells

Penjolls, clauers, Imans, punts de llibre , decoració d’objectes…

Des de +kelleure, creiem que els joves són una part molt important dins la nostra societat, per això hem creat aquest projecte on us oferim diversos tallers i cursos destinats a joves, amb un interès comú.

A +klleure entenem que tot i la nostra amplia oferta, podeu necessitar cobrir una demanda específica o posar en pràctica la idea que heu tingut.
Per això, a banda dels nostres tallers, el nostre equip buscarà, remenarà i farà mans i mànigues per portar a terme la vostra idea.
No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres idees. Ens posarem a treballar d’immediat!

To Top Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /usr/home/meskelleure.cat/web/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484